FOTOSESSIE IN LECH - 2015 | De Oranjes

maandag 23 februari 2015

FOTOSESSIE IN LECH - 2015

Vanochtend vond weer de jaarlijkse fotosessie in het Oostenrijkse Lech plaats. Aanvankelijk zou alleen het Koninklijk gezin poseren, maar onverwachts verscheen toch Prinses Beatrix nog.

 © screenshot Tubantia
Prinses Beatrix zou eigenlijk niet aanwezig zijn, net als het gezin van Prins Constantijn - die door de Belgische voorjaarsvakantie dit weekend al naar huis moesten. De prinses werd dit weekend echter gefotografeerd door een fotograaf van de Telegraaf. Hoewel dit in strijd is met de mediacode en de krant dus verbannen werd voor de fotosessie van vandaag, kreeg de prinses door de publicatie van de foto misschien toch het idee gemist te worden. Ze was er in ieder geval alsnog bij, en dat leverde ook een leuke 'drie generaties staatshoofden foto' op.

Verder werden de gebruikelijke plaatjes gemaakt van de verschillende samenstellingen; Het Koninklijk gezin + Prinses Beatrix, het gezin zónder Beatrix, de prinsesjes met Prinses Beatrix, de Koning en Koningin samen, Koning Willem-Alexander met de Prinses van Oranje. Enz.. enz..

Toen haar dochters poseerden, maakte Koningin Máxima van de gelegenheid gebruik om haar 'eigen foto' te maken. Aansluitend werden de skilatten ondergebonden en mocht de pers nog even het Koninklijk ski-talent vastleggen. Prinses Amalia besloot voor de grap achterstevoren van de berg af te skiën, maar werd door haar vader lachend bevolen dat niet te doen.

11 opmerkingen:

 1. Wat een mooie vrolijke foto's en dan het zonnetje erbij, super mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ieder jaar doe ik een nieuwe poging om mijn schoonouders (beide aan de 90) te overtuigen een helm op de skipiste op te zetten. (fiets? geen probleem!) Dit jaar was de diskussie klaar, voordat die begon - met een mooie foto van prinses Beatrix op de voorpagina.

  En heeeeeeeeeeel leuk, was zij er bij - heb de hele ochtend al een liedje van Tina Turner in mijn hoofd. "she's simply the best"... passend niet?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk dat Prinses Beatrix toch nog besloot ook bij de fotosessie aanwezig te zijn, heeft toch weer meer verschillende foto's opgeleverd. Mooi logje heb je er weer van gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Vivian, weet jij of de ski-jas van Ariane eerder is gedragen door Amalia? k Zag dat je dat ergens schreef, maar kan er geen foto van ontdekken. Maar, misschien kijk ik helemaal verkeerd?

  Groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, drie jaar geleden, al doet dat er toch niet zo toe..
   Ik zal proberen (want jullie hebben het dit jaar vanwege het jubileum voor het zeggen) wat meer aandacht aan het onderwerp 'kleding' te besteden. In de enquête wordt dat ook geopperd. Ben er alleen altijd zo snel over uitgepraat.. Je kunt er niet echt een artikel mee vullen, maar ik zal het proberen.

   Verwijderen
  2. Voor de volledigheid: Ook Alexia draagt een oude Amalia jas (+ broek)

   Verwijderen
 5. Leuke foto's dit jaar weer. Mooie foto van prinses Beatrix met haar kleinkinderen. Het lijkt of Amalia zich meer bewust is over wie ze is en wat ze later wordt. Poseert meer en reageert meer op de camera's zodat ze straks lekker kan gaan skieen. Alleen dat haar van de meiden... maar goed.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ja, bij dat haar van die meiden zet ik ook mijn vraagtekens, maar ook bij de koningin, opgestoken erg mooi, maar dat loshangende haar, maar goed. En ook die foto's van Willem Alexander, Beatrix en Amalia is erg mooi; 3 generaties in de sneeuw.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Zulk lelijk haar hebben ze toch niet.. ? Of misschien heb ik daar geen verstand van..

  BeantwoordenVerwijderen
 8. nee, geen lelijk haar maar het zit altijd zo "hangerig" voor hun gezicht en zo,. Terwijl als je foto's van bv de nichtjes ziet, hebben die een diadeem of speldjes in. Staat veel frisser. Al hebben ze op sommige foto's hun zonnebril in het haar zitten. Staat gelijk een stuk leuker. Maar.... zoals met kleding, is dat een kwestie van smaak.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuk om de prinsesjes weer in de sneeuw te zien!

  BeantwoordenVerwijderen