Oranje nieuws – 23 januari 2012 | De Oranjes

maandag 23 januari 2012

Oranje nieuws – 23 januari 2012

Koningin Beatrix ontvangt samen met Prinses Máxima en Prof.mr. Pieter van Vollenhoven ambassadeurs op Noordeinde

In alle vroegte hebben Koningin Beatrix, Prinses Máxima en Prof.mr. Pieter van Vollenhoven vanochtend de Ambassadeursconferentie ontvangen op Paleis Noordeinde.

Aan deze jaarlijkse, door het ministerie van Buitenlandse Zaken georganiseerde bijeenkomst, nemen Nederlandse ambassadeurs, Permanente Vertegenwoordigers bij internationale organisaties en Consuls-generaal deel. Andere jaren was ook Kroonprins Willem-Alexander hierbij aanwezig. Mogelijk heeft hij op dit moment weer een buitenlandse werkreis.

Prinses Máxima met minister-president Rutte bij galafeest Amerikaanse Kamer van Koophandel

Prinses Máxima was vanavond samen met minister-president Rutte aanwezig bij het jubileumgala van de Amerikaanse Kamer van Koophandel wat 50 jaar bestaat. De gala-avond vond plaats in het Stadhuis van Den Haag.

De Amerikaanse Kamer van Koophandel werd opgericht in 1961 om de belangen te behartigen van de Amerikaanse investeerders in Nederland. Door de jaren heen is het uitgegroeid tot een belangenorganisatie voor het Amerikaans-Nederlandse zakenleven. Tussen alle tientallen tafels met mensen, zou je denken dat het een behoorlijke zoekplaat is om Prinses Máxima en de minister-president te vinden. Toch valt dat behoorlijk mee. Níemand kan zulke mooie eeuwenoude oranje juwelen dragen als Máxima, die schitteren al van ver. De avond werd gevuld met een diner en omlijst met verschillende optredens.

© Vivian Kramer - royalfanvivian

Geen opmerkingen:

Een reactie posten