Afbeeldingen onzichtbaar | De Oranjes

woensdag 12 augustus 2009

Afbeeldingen onzichtbaar

Wegens een probleem met een uploadsite zijn veel afbeeldingen op deze pagina, en waarschijnlijk ook archiefpagina's (waarvan de foto's niet meer op m'n pc staan) niet meer te zien. Het ziet er naar uit dat die bewuste site niet meer in de lucht komt en ik dus alles - foto's zijkolom en logs- opnieuw moet uploaden via andere sites, en helaas veel andere foto's die niet meer op m'n computer staan verloren zijn..


De foto's van de recentere logs en die in de menubalk staan , staan nog wel op m'n computer en zal ik z.s.m. heruploaden via andere uploadsites.

3 opmerkingen:

  1. Hey, dat is echt vervelend!!!! Succes.. Echt balen!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mij was het inderdaad wel opgevallen, maar ik dacht dat dat aan mijn computer lag. Maar niet dus. Veel succes ermee!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik heb een verrassing voor je op mijn weblog, kom je even langs??

    BeantwoordenVerwijderen