Oranje nieuws - 2 en 3 juli 2009 | De Oranjes

zaterdag 4 juli 2009

Oranje nieuws - 2 en 3 juli 2009

Koningin ontvangt ambassadeur Finland op afscheidsaudiëntie


Koningin Beatrix ontving 2 juli op Paleis Huis ten Bosch de ambassadeur van de Republiek Finland, Mikko Samuli. Hij was uitgenodigd voor een afscheidsaudiëntie.
Friso en Mabel bij uitreiking Leonardo da Vinci medaille


Prins Friso en prinses Mabel waren donderdag 2 juli in het stadhuis van Rotterdam aanwezig bij de uitreiking van de Leonardo da Vinci medaille van dit jaar.
Deze medaille wordt jaarlijks uitgereikt aan een persoon die een grote betekenis heeft op het gebied van hoger technisch onderwijs. Technisch onderwijs is iets waar prins Friso nogal over te spreken heeft, vandaar zijn aanwezigheid.


Fotoserie: KLIK
Koningin aanwezig bij 100-jarig Concours Hippique Hoofddorp
…vanachter een bril geniet Beatrix van de spannende finale


Koningin Beatrix was vandaag aanwezig bij het Concours Hippique Hoofddorp te Haarlemmermeer.
De vereneging viert dit jaar zijn 100-jarig bestaan en de aanwezigheid van paardenliefhebster Koningin Beatrix bekroonde dat getal natuurlijk. De koningin kreeg de finale te zien van het Europees kampioenschap springen: ‘Young Riders’ (jeugd t/m 21 jaar)


Fotoserie:KLIK

3 opmerkingen:

 1. Mabel ziet er leuk uit in deze kleding. Zij heeft ook vaak haar haren los hangen net als Maxima maar zij heeft er een mooi model in geknipt. Bij Maxima is het altijd zo sprieterig.
  De koningin ziet er leuk uit. Die bril staat haar ook mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. mabel had een leuke outfit!! ze zag er weer stralend uit! leuk dat we haar weer een keertje zagen, zo vaak zien we haar natuurlijk niet!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Foto's zijn hartelijk welkom op vivianvalke@hotmail.com deze log is zo kaal..

  BeantwoordenVerwijderen