Royalfanvivian's-september brief | De Oranjes

zaterdag 6 september 2008

Royalfanvivian's-september brief

Hallo Oranjefans,


Met de roze muisjes (geboorte Julia) achter m'n kiezen op deze historische dag (inhuldigingjubileum) werd het weer wel eens tijd voor de brief van de maand. Ik overtreed al een aantal maanden de regels door enkele dagen na de 1e van de maand mn briefje te schrijven, maar nu is toch echt wel de maat vol..6 september..ik lijk wel een verwaarloosde webmaster.


Op 11 augustus bestond m’n site 3 jaar. Er is toen een enquête geweest die je kon invullen. Aan de hand daarvan heb ik zo veel mogelijk geprobeerd mn site een beetje meer in jullie evt. wensen te sturen.
Een gerenoveerde zijkolom met inhoud is daar het resultaat van.


Behalve dat hij geordend is, is hij vernieuwd met links naar pagina’s (die nog niet beschikbaar zijn maar binnenkort langzaam aan een voor een online komen) zo krijgt ieder lid van de familie een eigen pagina , die je met een simpele klik op het fotootje kunt bezoeken. Ook komen er pagina’s zoals een verjaardagskalender etc.
Ook komt er een pagina van de Polluitslagen online (te vinden onder de poll zelf) Weet jij een leuke nieuwe pollvraag? Je mag het in een reactie op deze log al zeggen, maar er zal binnenkort ook een speciaal logje over komen waar iedereen zijn vragen voor de poll kan neerzetten. De pollvragen-hoe originele hoe hoger-worden in een wachtlijst bijgehouden die dan weer te vinden is op de Poll-uitslag pagina..hé he ik snap mezelf niet eens meer nu ik dit typ, dus laat staan jullie..


Goed over naar het volgende..thema!
Er zal nog 1 deel verschijnen van het thema: “kinderen van prinses Irene’ Daarna zal gestart worden aan het volgende thema –die 2 maanden is beslag zal nemen. Getiteld: “Prinsjesdag” Toepasselijk op deze terugkerende traditiegetrouwe dag in de maand september. Dinsdag 16 september is het namelijk alweer zo ver! Dan zal Koningin Beatrix de troonrede weer voorlezen in de Ridderzaal. Toch is het bij dan meer de rijtoer die me boeit.. en het balkon gezwaai..


Vanavond begint Blauw Bloed weer! Te zien op Nederland 2 , om 19.30 uur. Ik zou royalfanvivian niet zijn als ik niet zou kijken..!


Verder komen de Oranjes weer volop in de publiciteit. De een na de andere activiteit staat op de agenda (zie zijkolom) en dat levert dus weer volop nieuws op.
Ben jij bij een activiteit aanwezig en schiet je een mooi plaatje van een prins, prinses, of de koningin? Alle foto’s zijn welkom op vivianvalke@hotmail.com je naam + evt. website zal er groot leesbaar bij vermeld worden!

Met Koninklijke groet,
RoyalfanVivian

Vivianvalke@hotmail.com

Wa_en_m_balkonscene
(Willem-Alexander en Máxima op Prinsjesdag 2007, gefotografeerd door Marieke: http://royalfotograaf.web-log.nl/ )


© Royalfanvivian

7 opmerkingen:

 1. Leuk om te lezen, je mededelingenbrief! Super dat er deze maand al zoveel activiteiten in de agenda staan :) Heb je deze maand nog (veel) Koninklijke Post gekregen ? Vind het leuk als je hier nog een log over plaatst! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De log met verzamelspulletjes en bedankkaartjes over de maand augustus volgt nog.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke brief weer, je schrijft het zo makkelijk leesbaar en heel origineel, complimenten!!
  Een paar leuke pollvragen misschien:
  - wanneer komt de eerste foto van Julia
  - wanneer wordt benjamin gedoopt
  - wie zullen er bij de doop aanwezig zijn
  - wanneer komt er weer een sessie met de A'tjes
  - Worden er op de verjaardag van Magali over een maand nieuwe foto's vrijgegeven?
  - Worden er op de verjaardag van Lucas volgende maand nieuwe foto's vrijgegeven?
  Ik heb mn fantasie even de vrije loop gegeven, dus bij deze, kijk maar wat je ermee doet ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Pollvraag!
  Welke prinses heeft de meeste charme en weet het snelst mensen voor zich te winnen?
  1) Mabel
  2) Laurentien
  3) Marilène
  5) Maxima
  6) Mette Marit
  7) Mary
  8) Letizia
  9) Mathilde
  10) Claire

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Nog een pollvraag...
  Zouden WA en Maxima net als Mathilde nog een kindje willen?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. vette weblog man, je weet toch xD

  BeantwoordenVerwijderen