Oranje nieuws - 18 september 2008 | De Oranjes

vrijdag 19 september 2008

Oranje nieuws - 18 september 2008

Máxima opent ‘Euroskills 2008’


Euroskills Gekleed in een prachtig wit pak met zwart topje en bijpassende zwarte oorbellen was Prinses Máxima vandaag in Ahoy Rotterdam te vinden waar ze de opening van ‘EuroSkills 2008’ opende. Dit is een groot evenement voor vakmensen in Europa , het gaat dan voornamelijk over jonge vakmensen die d.m.v. dit evenement kennis maken met beroepsuitoefening in andere landen.
Fotoserie: 13 foto's


Prins van Oranje houdt toespraak op Filipijnen


Prins Willem-Alexander was vandaag op de Filipijnen, in Cebu – dit verklaart dus ook zijn afwezigheid gisteren bij het diner: http://royalfanvivian.web-log.nl/royalfanvivian/2008/09/koningin-beatri.html
Hij hield een toespraak op een zogeheten ‘rondetafelconferentie’ die voor de 8e keer gehouden werd. En is opgericht om onder andere milieuproblemen in Azië aan te pakken.


De toespraak van de prins is via de volgende link te lezen: http://www.koninklijkhuis.nl/content.jsp?objectid=26348

En op deze foto: http://www.koninklijkhuis.nl/content.jsp?objectid=26354 steken Willem-Alexander, Olivia la O' Castillo (boardmember van UNSGAB), en de voormalig president van de Filipijnen Fidel Ramos een duim omhoog. Reden dat ze het eens zijn met elkaar, dat de conferentie geslaagd is, en/of dat de toespraak van Willem-Alexander zoveel teweeg kan brengen.
Bravo!


(Tekst: ©Vivian Valke © Royalfanvivian)

3 opmerkingen:

 1. Máxima zag er leuk uit zeg! De foto van WA is ook leuk! Grappig met die duim. :P

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat grappig teken met die duim, nog nooit van gehoord!
  opvallend is dat WA veel langer is dan Olivia en de president
  Wil je mijn herfstquiz maken??
  Groetjes Armgard

  BeantwoordenVerwijderen