Oranje nieuws - 19 september 2008 | De Oranjes

zaterdag 20 september 2008

Oranje nieuws - 19 september 2008

Beatrix en Margriet ontvangen Nederlandse medaillewinnaars


Vanmiddag ontvingen Koningin Beatrix en Prinses Margriet de medaillewinnaars van de Paralympische Spelen op Paleis Noordeinde. Nadat een groepsfoto werd gemaakt vertrokken de medaillewinnaars, evenals de winnaars van de Olympische Spelen naar het Stadhuis van Den Haag waar ze op feestelijke wijze werden toegesproken door minister-President J.P. Balkenende.
Margriet had een deel van de Paralympische Spelen bijgewoond, in het kader van haar lidmaatschap van het IPC. Zie log: http://royalfanvivian.web-log.nl/royalfanvivian/2008/09/oranje-nieuws-1.html 


Fotoserie: 16 foto's


Koningin….knuffelt en schiet!


Koningin Beatrix heeft vanochtend door middel van een shot met een pistool het startsein gegeven voor de 25e Paleizen-Estafetteloop. Ook prins Pieter-Christiaan deed mee, en kreeg voor hij ging lopen een knuffel van zijn tante. In 1983 is de Paleizen-Estafetteloop begonnen met het overbrengen van een sleutel van Paleis Soestdijk naar Noordeine. Wat steeds meer uitgroeide op een groot sportevenement dat nu nog jaarlijks terugkeerd. Uit verschillende landen nemen er 43 teams mee die uit 7 personen bestaat.
Erg stoer, de Koningin met pistool te zien!

Fotolinks: Daar..gaat..ie..dan..1, 2.. 3..KNAL! Lopen maar!


Fotoserie: 26 foto's


(Tekst: ©Vivian Valke © Royalfanvivian)

4 opmerkingen:

  1. Leuke foto's!Ik vind vooral de foto's van Pc en Beatrix sùper!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke foto´s! Jammer dat Anita er niet ook bijwas ... ! We hebben haar nog geeneens met een zwangere, dikke buik gezien =( Eind mei was de laatste keer ... !

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mijn eigengemaakte foto's van Máxima vandaag staan op m'n weblog! Als je de foto's wilt gebruiken, mail me dan even via het mailformulier.

    BeantwoordenVerwijderen