Oranje nieuws - 11 september 2008 | De Oranjes

vrijdag 12 september 2008

Oranje nieuws - 11 september 2008

Máxima bij bijeenkomst Microfinanciering te Nieuwegein


Prinses Máxima woonde vandaag een bijeenkomst over Microfinanciering bij in Nieuwegein.
Máxima is tevens lid van de Raad van Microfinanciering.


Maximanieuwegein

Foto met dank aan 'Amaliaatje'!
Overname verboden!!Máxima opent buurthuis de Nieuwe Jutter


Maximabiljart Na haar aanwezigheid in Nieuwegein vertrok Prinses Máxima direct door naar Utrecht waar ze een buurthuis opende in de: ‘Rivierenwijk’
Dat gebeurde door middel van tientallen ballonnen vrij te laten. En ook moest er door de prinses nog gebiljart worden, dat ze dat goed kan liet ze op Koninginnedag 2004 ook al eens zien.(Screenshots)Margriet leeft mee met Sporters


Margrietparalympic Zoals eerder gemeld heeft Prinses Margriet enkele dagen van de Paralympische Spelen bijgewoond. Dit in het kader van haar lidmaatschap in het IPC.
Was zij eerder deze Spelen aan het zwaaien bij de opening, http://royalfanvivian.web-log.nl/royalfanvivian/2008/09/oranje-nieuws-.html
Deze week bezocht zij o.a. een volleybalwedstrijd, en deed gezellig de strek en rek oefeningen mee met de Nederlandse sportsters, die zij na afloop sprak.


Inmiddels is Margriet weer thuis in Apeldoorn.

img529/4974/paralympicmargrietig9.jpg
(Screenshots)


(Tekst: ©Vivian Valke © Royalfanvivian)

7 opmerkingen:

 1. Erg mooie begin foto van Máxima! Ze ziet er leuk uit, maar dat tasje vind ik niet echt wat. ;) Zoals altijd zijn de screenshots ook leuk, erg orgineel! ;) Die van Margriet zijn ook grappig, vooral de laatste, hihi!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind de eerste foto ook erg mooi!! Maxima ziet er goed uit!! De screenshots zijn ook weer erg leuk, dat maakt de log weer net wat aantrekkelijker!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk zeg! Ik heb nergens foto´s van Margriet kunnen vinden... Zou ik ze over mogen nemen ? Met bronvermelding uiteraard ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. super leuke foto's! Maxima ziet er mooi uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie foto's!
  Vooral die eerste foto van Maxima is SUPER!!

  BeantwoordenVerwijderen