Olympisch/Oranje nieuws 14 én 15 augustus 2008 | De Oranjes

vrijdag 15 augustus 2008

Olympisch/Oranje nieuws 14 én 15 augustus 2008

Olympisch nieuws
Resized_ringen


Gisterenochtend waren Prins Willem-Alexander en Prinses Máxima weer in de ochtend van de partij bij de finales zwemmen voor mannen. Onze Pieter van den Hoogenband werd helaas 5e, maar heeft wel een mooi succesvol zwemverleden achtergelaten in de afgelopen jaren bij de Olympische spelen. Na afloop van zijn zwemrace verteld hij : “Ik ga de prins even een knuffel geven”, “Hij is altijd een groot fan van mij geweest.”

Fotolinks: Supporteren Goed gedaan
Een fotoserie: KLIK HIER

Dat de Nederlandse hockeydames goed zijn is inmiddels wel een feit! Gisteren waren ook Willem-Alexander en Máxima weer aanwezig. De dames moesten tegen China spelen en wonnen met met 1-0.
Foto van onze prins en prinses op de tribune: KLIK HIER

Verder had Willem-Alexander gisteren meerdere interviews,


Met NOS:
Deel 1:

http://player.nos.nl/index.php/media/play/tcmid/tcm:5-407116/ 
Deel 2:

http://player.nos.nl/index.php/media/play/tcmid/tcm:5-407115/ 


Met RTL:
http://www.rtl.nl/(vm=/actueel/rtlnieuws/home/)/system/video/html/components/actueel/rtlnieuws/miMedia/2008/week33/do_wa.avi_plain.xml 


En het jeugdjournaal:
http://player.omroep.nl/?aflID=7666281 
Op de dag voorafgaand aan het interview van het jeugdjournaal met Prins Willem-Alexander konden ‘kinderen’ vragen insturen voor de prins, die kans greep ik dan ook en stelde o.a. de vraag of hij wel eens belt met zijn dochters omdat hij zo lang van huis is.., Die vraag werd wél gevraagd maar niet met mijn naam erbij zoals ze bij 2 andere vragen wel hadden gedaan, en die 2 kinderen krijgen nu een kaart toegestuurd met Willem-Alexander’s handtekening..

Wat screenshots van de interviews met RTL en Jeugdjournaal om deze log op te vrolijken:
img187/6337/prinsinterviewwc1.jpg


Vanochtend waren Prins Willem-Alexander en Prinses Máxima aanwezig bij de finale zwemmen 100 meter vrije slag. Marleen Veldhuis wist helaas geen medaille te winnen maar gaat zich naar eigen zeggen nu helemaal richten op de 50 meter vrije slag die vanmiddag plaatsvinden. Máxima had haar kam meegenomen, ze had zich wellicht verslapen.

Fotolinks: Slaperige gezichten Dromerig en verliefd  Máxima: 'even mn haar kammen hoor' W-A: ' Ik kijk niet hoor..'

6 opmerkingen:

 1. Haha Màxima met haar kam...:P wel sùper jammer dat je nu geen kaart met handtekening krijgt!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Erg leuke log! Ook met grappige en leuke foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke foto's! Lees het bericht links even op mijn site.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi, Meestal werden de sporters NIET op Huis te Bosch ontvangen maar op het Noordeinde, maar daar zijn ze aan het werk geloof ik. Ik zag op TV ook een Oranjefan met zijn fototoestel in de stad staan, die heeft natuurlijk ook gedacht dat het op het Noordeinde was. Ik kom haast elke dag op je site en vind het heel leuk en knap. Hartlijk dank! PS, verzamel niet teveel,voor je geen plek meer hebt. Ik had een vriendin, die had op het laatst in de kamer alles opgestapeld tot aan het plafond. Helaas is ze overleden en ze had zulke mooie foto's en spullen en haar dochter zag er geen gat in en heeft alles weggedaan. Om te huilen|Gr. Anneke

  BeantwoordenVerwijderen