Royalfanvivian's augustus-brief | De Oranjes

zondag 3 augustus 2008

Royalfanvivian's augustus-brief

Hallo! Daar is ie weer..dé brief..


Ja laten we maar meteen van wal steken veel nieuws is er niet, de Oranjes hebben/hadden vakantie net als veel andere Nederlanders.
Vanaf deze week zien we –met name Prins Willem-Alexander- weer regelmatig in het nieuws. Op 5 augustus is hij bij de 120e vergadering van het IOC in Peking. Hij is niet de enige Royal, ook Albert van Monaco, Henri van Luxemburg en Anne van Engeland zullen bij de vergadering aanwezig zijn. De vergadering zal 2 dagen in beslag nemen, en ja uiteraard wordt er wel geslapen.
Een dag later, 8 augustus vindt in Peking de openingsceremonie plaats van de Olympische Spelen, waar Willem-Alexander en naar verluidt óók Prinses Máxima bij aanwezig zal zijn. Bij terugkomst in huize Eikenhorst blijft Willem-Alexander nog zo’n 10 dagen in Nederland en vertrekt dan naar Zweden, waar hij een toespraak zal houden bij de jaarlijkse Stockholm Water Week. 19 augustus komt hij weer terug naar Nederland, en vertrekt een dag later weer naar Peking om daar vervolgens nog 4 dagen Olympische spelen bij te wonen.
Een druk heen en weer gevlieg dus..


Het in mei getrouwde stel Prinses Margarita en Tjalling verwacht deze maand hun eerste kind! Er is geen uitspraak gedaan over ‘begin augustus’ ‘eind augustus’ dus ze kan net zo goed vandaag bevallen..
Prinses Irene – die 5 augustus haar 69e verjaardag viert en misschien dan wel haar 'cadeautje' krijgt- wordt dan oma! Ze is al oma van een buitenechtelijk kind van haar oudste zoon Carlos, maar of ze die ooit ontmoet heeft is niet bekend en lijkt me sterk…
Het thema van deze maand zal trouwens ook gaan over de kinderen van Prinses Irene , Carlos , Margarita , Jaime en Carolina zullen per deel aan bod komen. Dit thema is gemaakt door Anja!


Tot slot laat ik nog een gekregen collage zien: http://royalchilds.punt.nl/upload/Vivian_Valke.JPG Gekregen van Lichelle van royalchilds.punt.nl ter dank aan de 100e reactie.


Ik hoop dat ook deze maand ‘de fans’ weer van deze site kunnen genieten,


Groet,

RoyalfanVivian
vivianvalke@hotmail.com


Verjaardag_beatrix_en_margriet_117
Prinses Mabel viert deze maand haar 40e verjaardag! (foto met dank aan 'K')

11 opmerkingen:

 1. Je schrijft de brieven erg leuk, goed gedaan weer!! Lichelles site royalchilds bestaat niet meer, het is nu kleineroyals.web-log.nl (ik d8 ik meld t even)..
  Ik zie dat je een nieuwe ´introtekst layout´ hebt en een nieuw gastenboek plaatje, superleuk!! Vooral de twee linkse fotos, A en A met mama, en Amalia van achteren vind ik leuk, weet je nog waar je ze vandaan hebt misschien?? Of heb je ze voor mij in kleur??
  Ik ben echt benieuwd naar de baby van Prinses Margarita!! Ik denk een jongetje, al heb ik haar buik al lange tijd niet meer gezien :( Ik hoop dat ik op mn verjaardag een koninklijk cadeautje krijg!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke brief! Ik ben erg beniewd naar het eerste kindje van Margaritha!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @Dagmar: De foto waar je het over hebt heb ik wel in kleur maar plaats ik niet i.v.m. evt. overname , ook via mail stuur ik m niet door, hoe ik er aan kwam zeg ik dus ook niet..
  wat ik er wel over zeg is dat de foto dateert van afgelopen juni, Máxima ging met de meisjes een ijsje kopen..

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jammer Vivian, dat je de foto niet wil doorgeven.. zou echt super staan in m'n plakboek.. =(
  Maar snap je wel..

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke brief ik ben benieuwd of Margarita en Tjalling een jongen of een meisje krijgen en ben ook benieuwd hoe hij/zij gaat heten!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Haaj vivian
  Mooie foto, schitterenD!
  Maar zou je de andere vragen van mijn quiz ook willen maken? daar kan je extra punten mee verdienen!
  Ow jah..kheb sinds vanavond een onderschriftenquiz bedacht
  Zou je mee willen doen?
  De uitleg staat op onze site
  Alvast bedankt!
  Judy en Lydia
  www.thehorsesfriends.web-log.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 7. mabel al 40??!!!
  dat is al oud!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Je bent nu deelnemer bij mijn kopfotowedstrijd! Dus maak er reclame voor zal ik zeggen! En zorg ervoor dat jij de mooiste kopfoto van weblogs in handen krijgt! Groetjes...

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuke foto, weer een brief. Wel leuk dat je elke maand een brief schrijft.
  ik ben ook benieuwd naar de baby van margarita.
  De collage kan trwns neit geopend worden op een of andere manier...?

  BeantwoordenVerwijderen