Oranje nieuws - 5 augustus 2008 | De Oranjes

dinsdag 5 augustus 2008

Oranje nieuws - 5 augustus 2008

Irene 69! 


Irenejarig Prinses Irene viert vandaag haar 69e verjaardag. Haar grootste cadeau moet nog komen, haar kleinkind. Een dochter of zoon van haar dochter Margarita.


Irene leeft een beetje op de ‘achtergrond’ van het Koninklijk Huis. We zien haar zelden in het openbaar. Bij speciale dagen zoals een huwelijk, groot verjaardagsfeest etc. ontbreekt ze niet en loopt ze meestal gearmd met zoon Carlos.


Irene is natuurliefhebber en heeft Stichting Lippe-Biesterfeld NatuurCollege opgericht. Ook schreef zij al verschillende boeken.


Ireen, gefeliciteerd!


Floris onthult Florispaneel


Prins Floris heeft op 1 augustus in het Muiderslot het Florispaneel onthuld. Hij werd bij zijn bezoek aan het Muiderslot vergezeld door zijn echtgenote Prinses Aimée.


Foto: KLIK


Verder vandaag:
-Prins Willem-Alexander is vandaag bij de IOC vergadering in Peking

8 opmerkingen:

 1. Van harte gefeliciteerd en ja, het grootste cadeau om oma te worden, zou vandaag geweldig zijn, echter dat hebben we niet voor het zeggen. ik wil wel van deze kant prinses Margarita en Tjalling veel sterkte toewensen bij de komende bevalling en dat deze voorspoedig mag verlopen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gefeliciteerd Irene, En het zou inderdaad leuk zijn als ze nu oma mog worden!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gefeliciteerd Irene!Wat zou het idd leuk zijn als ze vandaag voor de 2de keer oma werdt!ik denk zelf dat ze een kleinzoon krijgt!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke log met leuke leuke foto s! Van van harte gefeliciteerd!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik denk dat het een dochtertje word.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Van harte!
  En is Irene al oma geworden??

  BeantwoordenVerwijderen