RoyalfanVivian's januari brief | De Oranjes

dinsdag 1 januari 2008

RoyalfanVivian's januari brief

Een nieuw jaar..een nieuw Koninklijk jaar! Het begint deze maand al meteen goed met de verjaardagen van Prinses Margriet en Koningin Beatrix (65 en 70 jaar) zij vieren dit samen. Weliswaar -pas- op 1 februari, maar daar ben je op zich ook weer zo. Ik vind de Agenda van de Oranjes nog wat kaaltjes in januari, maar die zal nog wel aangevuld worden in de loop van de week/weken.


Hoogtepunten die we dit jaar kunnen verwachten:
-In maart wordt het 3e kindje van Prins Bernhard en Prinses Annette verwacht.
-In mei staat er een Staatsbezoek aan Estland en Litouwen gepland.
-De prins van Oranje heeft het dit jaar druk met bijeenkomst UNSGAB in Japan, de zomerspelen in Peking, de Stockholm water week en natuurlijk de Wereld water dag in maart.


Koningin Beatrix wordt zoals gezegd 70, en daarom is er hier een felicitatieregister geopend. (in de begintekst) Dit kan tot 25 januari. Namens deze site stuur ik alle felicitaties door.


Ook is er deze maand (en) weer een thema! Genaamd: “Vrouwelijke echtgenotes van de Oranjes” In elkaar gezet door Anja van der Steen! Hartelijk dank daar nogmaals voor!


Op 20 januari wordt de winnaar bekend gemaakt van de royalfanvivianquizzen 2007. Omdat van zowel de Oranje baby Quiz als de Jaaroverzicht Quiz de uitslag nog niet bekend is gemaakt blijft het spannend. Je kunt gewoon nog tot 20 januari meedoen aan de Jaaroverzicht Quiz! KLIK HIER!


De polluitslag van de spannende vraag: Wie wordt het eerst Koning/Koningin..is met 62.2% geworden Willem-Alexander! Nu ben ik wel erg benieuwd in welk jaar jullie verwachten dat hij Koning wordt..dus wordt dat de nieuwe pollvraag!


Graag maak ik van de gelegenheid gebruik reclame te maken voor webloggertjes die daar om vroegen: Neem eens een kijkje op!:
www.vanvollenhovens.web-log.nl
www.littleroyalsworld.web-log.nl
www.koningshuizenoveral.web-log.nl


Tot slot voor de mensen die nog niet op de hoogte waren. Je kunt meedoen aan een Quiz die op tv wordt uitgezonden. Bent u de grootste royaltykenner van Nederland? Geef je dan op ! Hieronder volgt een link met meer informatie. KLIK HIER


Ikzelf doe trouwens niet mee…, ten eerste zo superveel weet ik nou eigenlijk niet van het Koningshuis, ten 2e heb ik het niet op camera’s, microfoons etc.., ten 3e is het te ver weg ook.. Ik wens iedereen een fijn 2008!!


Groetjes, RoyalfanVivian


p.s. Zelfgemaakte foto’s zijn nog steeds welkom!


Koninginhondjedownload
De Koningin met Chip! (2005)


(foto:RVD)

5 opmerkingen:

 1. Beloofd weer een leuk jaar te worden! Leuk onderwerp zeg, voor ´het thema van de maand´!
  En natuurlijk een gelukkig nieuwjaar :)
  Groetjes Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat een leuke brief en een gelukkig nieuwjaar

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lijkt me leuk allemaal! Kben benieuwd!
  Succes ook weer dit jaar!
  Groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk het wordt zeker weer een goed oranje jaar ,
  Ben erg benieuwd of anette een jongen of meisje krijgt ,
  En ik wens je ook nog een goed 2008
  PS: bedankt voor de reclame voor mijn weblog

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik wens je een goed en koninklijk 2008 en hopen dat we veel en leuke bedankkaartjes terug zullen krijgen. ik heb er al een van de kerst en nieuwjaar. Hopen dat er nog meer komen.

  BeantwoordenVerwijderen