'De Grootste Royaltykenner van Nederland'‏ | De Oranjes

donderdag 3 januari 2008

'De Grootste Royaltykenner van Nederland'‏

De redactie heeft me gevraagd de volgende oproep te plaatsen. Hopelijk met effect!


Logo1


Bent u de Grootste Royaltykenner van Nederland?
Prinses Máxima, Prins Willem-Alexander, Koningin Beatrix; de leden van ons Koninklijk Huis zijn razend populair. Van het verre verleden, het protocol, de huwelijken, tot aan de meest actuele gebeurtenissen, niets ontgaat de echte royaltyliefhebber. Veel mensen zijn zo geïnteresseerd dat zij eigenlijk net zo deskundig zijn als de ons bekende royaltyexperts.


Tijd om te ontdekken wie écht ‘De grootste royaltykenner van Nederland’ is!
Uit elke provincie strijden honderden kandidaten tegen elkaar. Na 6 spannende voorrondes nemen de beste onbekende royaltydeskundigen het op tegen Neerlands bekendste royaltydeskundigen in de grote live finale op Koninginnedag. Bert van Leeuwen en Jeroen Snel presenteren deze show voor de EO. Vanaf 22 maart elke zaterdagavond op Nederland 2, op 30 april de grote finale op Nederland 1. Weet u veel van het koningshuis en wilt u meedoen? Geef u dan op via het contactformulier op www.skyhightv.nlof mail royaltykenner@eo.nl naaronder vermelding van uw naam & uw telefoonnummer.

15 opmerkingen:

 1. Nou, ik vind het koningshuis leuk, maar een kenner ben ik echt niet!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja Viv, ik weet het ook niet, misschien moet je gewoon mee doen! Ik weet niet hoe groot je kansen zijn, ik denk dat er wel meerdere mensen zullen zijn die meer van het koningingshuis afweten.. (A) Ik zou het gewoon proberen! ;)
  Liefzz Eliane

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Moeilijk.. ;) Maar ik denk dat jij het wel kunt!
  Ik geef mezelf eerlijk gezegd niet op hor ;p
  Succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Toen ik het berichtje las dacht ik gelijk waarom doet Vivian niet mee?? Volgens mij kan je dat echt wel. Misschienn niet het beste maar doe het gewoon. Het is vast heel spannend maar ook ontzettend leuk. Je ontmoet allemaal mensen die net als jij gek zijn op de koninklijke familie je ontmoet misschien wel echte royaltykenners en meedoen aan een tvprogramma is sowieso een hele ervaring. Ik heb het ook gedaan Ik was vreselijk zenuwachtig voor ik opmoest, 1 miljoen kijkers haddden we net gehoord. Maar het was ook heel leuk een hele dag samenwerken om een programma te maken en te laten zien wat je kunt. je moet het gewoon proberen en ookal verpest je het helemaal (daar geloof ik trouwens niets van) het is zeker leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het lijkt me ontzettend leuk om mee te doen, maar die kennis heb ik gewoon echt niet.
  Maar volgens mij heb jij dat best, je moet het gewoon dóen!
  Als je mee gaat doen, wens ik je heel super veel succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gaaf dat je het toch nog gedaan hebt! Heel veel succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat leuk!! Heel veel succes en we gaan allemaal zeker kijken ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Goed hoor dat je je opgegeven hebt, als jij 't niet kan, kan niemand het. Houd je ons op de hoogte van de gang van zaken?

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat leuk dat je je ook hebt opgegeven Vivian!Ik weet zeker dat je het kunt je weet echt super veel!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Heey Vivian,
  Gaaf dat je meedoet.
  Ik wens je ontzettend veel succes toe!
  Groetjes Wills.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. hoi vivian wat een lef dat je meedoet ik ga zeker kijken
  elke dag kijk ik op je site zo leuk vind ik het
  ik heb een vraagje volgens mij is mabel zwanger ik lees hier niets van op je site.ik kan het ook mis hebben hoor volgens mij heb ik het gelezen op teletekst.veel succes met je site een gezond2008.
  vr gr joke

  BeantwoordenVerwijderen
 12. vivian, doe normaal, jij niks van het koningshuis afweeten, hoe kom je er bij, hoe haal je het in je hoofd, ik weet zeker JIJ WORD DE WINNAR! doe mee vivian, ik doe niet mee, ik weet niej veel jij wel, je wint vast doe mee., ik lees in een rezctie, jij doet mee, wat gaaf ik ag kijken super leuk joh. het lijkt mij ook wel eng ;) achteraf gezien;)
  ik vind het wel orgineel verzonnen zon wedstrijd

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Nog steeds gezellig dat je het ook doet, Viv! Gezellig met mij en de anderen!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Heej!
  Heel veel succes!
  Je kan het echt wel denk ik! En je web-log is hartstikke goed!
  Groetjes Heidi

  BeantwoordenVerwijderen