Verjaardagen ‘Pietie en Trix’ | De Oranjes

maandag 7 januari 2008

Verjaardagen ‘Pietie en Trix’

Margrietbeatrix_1


Prinses Margriet viert op 19 januari haar 65e verjaardag, en daar wordt bij stil gestaan! Aan de vooravond van haar verjaardag zendt de NOS een speciaal televisieprogramma uit waarin Margriet zelf ook nog aan het woord komt. (Het exacte tijdstip laat ik nog aan jullie weten t.z.t.)


Ook hier wordt er aandacht aan haar 65e verjaardag besteed. Je kunt o.a. een Terugblik special verwachten. Op de dag zelf zijn Prof.mr. Pieter van Vollenhoven en Prinses Margriet aanwezig bij een speciale voorstelling van Introdans. Voor informatie: www.introdans.nl


Koningin Beatrix viert op 31 januari haar 70e verjaardag. Er is voor zover bekend nog geen speciaal televisieprogramma of interview in aantocht. Maar wat niet is kan nog komen. Wie weet waar we verrast mee worden..


Er is een felicitatieregister op deze site geopend: KLIK HIER
En ook kun je nog steeds de Koningin omschrijven in maximaal 5 woorden en opsturen naar vivianvalke@hotmail.com Hartelijk dank voor je medewerking.


Op de dag zelf zullen er hier op de site een aantal speciale logs verschijnen. Verder komt er bovenin het menu een ‘historie album’met leuke foto’s uit de jeugdjaren van Beatrix en Margriet.


Op 1 februari vieren ze hun verjaardagen samen Ze bieden familie en vrienden een voorstelling aan van muziek en dans, uitgevoerd door studenten van de conservatoria en podiumkunstopleidingen in Nederland in het Koninklijk Theater Carré te Amsterdam.


(Foto's tussen de bloemen: RVD)

6 opmerkingen:

 1. Wat een lieve titel van dit berichtje 'Pietie en Trix' :) Ik ben erg benieuwd naar het feest dat ze gaan geven! Kan er nu al wel zin in krijgen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. kheb er zeker zin in! :) En kben natuurlijk benieuwt naar je logs! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke log met informatie. Vergeet je geen reclame te maken voor de wedstrijd weblog v/d 2 weken?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Kijk er nu al naar uit! Leuke bewerkte foto´s :)

  BeantwoordenVerwijderen