Oranje nieuws - 23 januari 2008 | De Oranjes

woensdag 23 januari 2008

Oranje nieuws - 23 januari 2008

Prinses Laurentien neemt deel aan Nationale Voorleesontbijt


Prinses Laurentien nam vanochtend in de openbare bibliotheek Reigersbos deel aan de 5e editie van het Nationale voorleesontbijt. De Prinses las voor uit het Prentenboek van het Jaar 2008, Kleine Muis zoekt een huis van de Tsjechische auteur en illustrator Petr Horácek.


Fotoserie: EVEN HIER KLIKKEN
Vlag_1


Koningin opent vip-ruimte Schiphol


Koningin Beatrix heeft vanmiddag het nieuwe vip-centrum op Schiphol geopend. Dit verblijf is exclusief toegankelijk voor leden van de koninklijke familie, ministers, topmannen in het bedrijfsleven en het corps diplomatique. De koninklijke familie heeft een riante eigen 'royal lounge', waar ze gasten voor staatsbezoeken kan ontvangen. De koningin en haar gevolg zijn nauw betrokken geweest bij het ontwerp.


Fotoserie: KLIK HIER

7 opmerkingen:

 1. Leuk stukje!
  allesoverhetkoningshuis.web-log.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke outfit! En wat is ze weer heerlijk spontaan =) Super!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuke foto's ze hadden leuke kleding aan.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke en spontane foto's van prinses Laurentien! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke foto,s van Beatrix en Laurentien!De oufits vind ik allebei wel mooi alleen de witte panty van Laurentien staat er niet zo bij.Beatrix is best wel apart met die versieringen langs de randen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke foto,s van Beatrix en Laurentien!De oufits vind ik allebei wel mooi alleen de witte panty van Laurentien staat er niet zo bij.Beatrix is best wel apart met die versieringen langs de randen!

  BeantwoordenVerwijderen