Oranje nieuws -27 oktober 2007 | De Oranjes

zaterdag 27 oktober 2007

Oranje nieuws -27 oktober 2007

Prinses Anita mag vandaag 38 kaarsjes uitblazen!
Anitajarig


Pedowebsite vertoonde foto's prinses Amalia

Op de website van de pedofielenvereniging Martijn heeft een foto van prinses Amalia gestaan. Het bijschrift van de foto luidde 'Ons koningshuis heeft weer een hele nieuwe generatie prinsjes en prinsjes voortgebracht, en gelukkig maar!', schrijft het AD vrijdag.

De foto van de dochter van kroonprins Willem-Alexander en prinses Máxima is inmiddels verwijderd, meldt stopkindersex.com. Deze website tipte de Rijksvoorlichtingsdienst, die juridische stappen voorbereidde en in het AD liet weten de plaatsing van de foto's niet te accepteren.

Op de site zouden ook seksueel getinte opmerkingen aan het adres van Amalia hebben gestaan, schrijft de krant. Vereniging Martijn distantieert zich van de inhoud van de eigen website. "Het bestuur is niet verantwoordelijk voor wat leden op het forum plaatsen."

(Trouw)

3 opmerkingen:

 1. leuk gedaan en gefeliciteerd
  claudia
  koningshuizenoveral.web-log.nl
  beatrixenfamilie.web-log.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Van harte gefeliciteerd! En zeker leuk gedaan :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Eigenlijk best wel erg om zulke dingen op sites te zetten (die opmerkingen over Amalia) ik snap wel dat W.A. daar boos over is. Het zal je kleine lieve kind maar zijn wat daar staat.... Dat is erg vervelend

  BeantwoordenVerwijderen