BRITSE PRINSES CATHERINE GEEFT UPDATE OVER GEZONDHEID | De Oranjes

maandag 17 juni 2024

BRITSE PRINSES CATHERINE GEEFT UPDATE OVER GEZONDHEID

"Ik ben overweldigd door alle lieve berichten van steun en aanmoediging van de afgelopen maanden. Het heeft echt een wereld van verschil gemaakt voor William en mij en heeft ons allebei door een moeilijke tijd geholpen" zo begint Catherine haar bericht. 

"Ik boek goede vooruitgang, maar zoals iedereen die chemotherapie ondergaat weet, zijn er goede en slechte dagen. Op die slechte dagen voel je je zwak en moe en moet je toegeven aan de rust van je lichaam. Maar op de goede dagen, als je je sterker voelt, wil je er het beste van maken" vervolgt de prinses.
Verder gaf de prinses van Wales een update over Trooping the Colour, de jaarlijkse militaire optocht die zaterdag plaatsvond, en waar ze voor het eerst bij was. "Ik kijk ernaar uit om dit weekend met mijn gezin de parade bij te wonen en ik hoop in de zomer een paar openbare activiteiten te kunnen doen, maar ik weet ook dat ik nog niet uit de problemen ben" zo schrijft Catherine. "Ik leer geduldig te zijn, vooral met onzekerheid. Ik neem elke dag zoals hij komt, luister naar mijn lichaam en gun mezelf de tijd die ik nodig heb om te genezen." Tot slot bedankt Catherine het publiek voor het "blijvende begrip" en prijst ze haar lotgenoten "die zo dapper zijn geweest om hun verhaal met haar te delen".

Geen opmerkingen:

Een reactie posten