WINTERFOTOSESSIE KONINKLIJK GEZIN 2023 | De Oranjes

vrijdag 22 december 2023

WINTERFOTOSESSIE KONINKLIJK GEZIN 2023

Koning Willem-Alexander, Koningin Máxima, de Prinses van Oranje, Prinses Alexia, Prinses Ariane en hondje Mambo poseerden vanmiddag op het voorplein van Paleis Huis ten Bosch bij de kerstboom.

Foto: RVD

Het Koninklijk gezin poseerde voor de verandering eens níet ín het paleis en ook niet in de achtertuin maar voor het paleis waar een grote kerstboom staat sinds 9 december. Deze fotosessie vervangt de sessie in het Oostenrijkse Lech waar al jaren geen fotosessies zijn omdat het gezin door de studies van de prinsessen vaak niet compleet is. Nu is ook Prinses Ariane weer even thuis uit Italië vanwege de kerstvakantie. 


Het gezin, ieder gekleed in een andere kleur jas, had ook hondje Mambo meegenomen. Het hondje stal opnieuw de show toen hij afwisselend bij zijn gezinsleden op de arm zat. Als een volleerd model poseerde hij ook nog eens met zijn gezin op de trappen van Paleis Huis ten Bosch. 


In tegenstelling tot de zomerfotosessie was er dit keer geen aansluitend persgesprek dus was het fotomoment weer zo voorbij en dat was maar goed ook met dit koude winderige weer. Met een kerstwens vertrok het Koninklijk gezin weer. Mambo had zich intussen bij de pers gevoegd en moest door Máxima teruggeroepen worden.Alexia droeg een 'gezinsjas'. Alleen zusje Ariane en Koning Willem-Alexander hebben de jas nog niet gedragen. 

En ook Prinses Ariane droeg haar eigen jas niet maar één van haar moeder. 


3 opmerkingen:

 1. Wat een leuke ontspannen fotosessie en wat zag prinses Ariane er goed uit. Een paar maanden niet thuis en flink volwassen geworden. gelukkig maar, dat ze niet achterblijft.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Fijne, gezellige en warme Kerstdagen wens ik Vivian en haar familie, maar ook alle lezers van de Oranjes toe. Wees lief voor elkaar en moge alle dagen in het nieuwe jaar zijn met liefde en een lacht. Tevens moge het nieuwe jaar veel gezondheid, wijsheid en liefde geven. En hopende wordt het ook een mooie en liefdevol Oranjejaar.

  Groetjes Anja van der Steen uit Rosmalen, Noord-Brabant


  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt en ook fijne feestdagen en dank voor al je reacties!

   Verwijderen