Nieuwsoverzicht week 49 – 2023 | De Oranjes

zondag 10 december 2023

Nieuwsoverzicht week 49 – 2023

Prinses Laurentien is gasthoofdredacteur van de kersteditie van Nouveau. De prinses staat op de cover van het blad. Ook haar zoon Claus-Casimir en haar dochter Eloise waren bij de onthulling aanwezig. In de nieuwe editie staat onder meer een interview met Laurentien, samen met haar dochters Eloise en Leonore.De entree van Paleis Huis ten Bosch is weer traditioneel voorzien van een negen meter hoge kerstboom. Op het officiële Instagram kanaal van het Koninklijk Huis is het project te zien.
 

Prins Constantijn was van zondag 3 tot en met dinsdag 5 december in Colombo, Sri Lanka, aanwezig bij het Prins Claus Fonds Biënnale Symposium 2023. Koning Willem-Alexander heeft woensdagmiddag samen met minister Weerwind voor Rechtsbescherming een werkbezoek gebracht aan Het Juridisch Loket in Den Haag. Koningin Máxima bezocht woensdagochtend basisschool De Bavokring in Rotterdam als flagshipschool voor het programma ‘Méér Kunst en Cultuur in School en Omgeving’.
Koningin Máxima was woensdagmiddag in de Nieuwe Kerk in Den Haag aanwezig bij een symposium voor het vierde lustrum van de ‘Prince Claus Chair in Equity and Development’.
Woensdagavond had het Koninklijk Paar zich weer eens in gala gestoken voor een diner met vertegenwoordigers van in Nederland gevestigde internationale organisaties.
Prinses Amalia vierde donderdag haar 20e verjaardag! De foto die ter gelegenheid van haar verjaardag vandaag verschijnt is oud en nieuw tegelijk. De foto maakt namelijk deel uit van een fotoserie die al vorig jaar december gemaakt werd. Eerder zagen we uit deze serie een generatiefoto met haar vader en oma en enkele foto's op 30 april ter gelegenheid van 10 jaar Koningschap van Koning Willem-Alexander. 
Foto: Gemmy Woud-Binnendijk/RVD


Koning Willem-Alexander opende vrijdagmiddag in Edam het nieuwe gebouw van Koninklijke Boon Edam.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten