WA50: Koningin Máxima en dochters zingen 'Somebody to love' | De Oranjes

zondag 7 mei 2017

WA50: Koningin Máxima en dochters zingen 'Somebody to love'

Er is inmiddels meer bekend over het privéfeest in de Koninklijke stallen van vorige week zaterdag, 29 april. Zo hebben Koningin Máxima, de Prinses van Oranje, Prinses Alexia en Prinses Ariane Willem-Alexander verrast met een optreden. Ze zongen 'Somebody to love' van Queen.
Foto: Jeroen van der Meyde/RVD
De Koningin en prinsessen hebben duidelijk geen moeite om te zingen voor een grote groep mensen. Het is dan ook erg jammer dat er geen video is van het optreden dat zij vorige week in de Koninklijke stallen gaven voor Koning Willem-Alexander. Behalve genieten van de muziek van DJ Tiësto werd de avond van de Koning nog specialer toen ineens zijn eigen vrouw en dochters een microfoon pakten en 'Somebody to love' voor hem zongen. Het feest was ook daarna nog een groot succes, want de Koning vertrok naar verluidt pas rond half 6 in de ochtend weer naar huis.

Afgelopen vrijdagavond, tijdens het 5 mei-concert, kwam helemaal de bevestiging dat de bewering van het tv-programma Blauw Bloed klopt want toevallig zong ook zanger Roel van Velzen 'Somebody to love' van Queen. Direct hadden de Koning en Koningin een onderonsje. Daarna zongen ze luidkeels de tekst mee, en de Koning zei tegen Gerdi Verbeet: "Dit heeft mijn vrouw voor me gezongen."

Geen opmerkingen:

Een reactie posten