Nieuwe foto: Prinsessen te paard | De Oranjes

maandag 7 december 2015

Nieuwe foto: Prinsessen te paard

Ter ere van Amalia's 12e verjaardag is er een foto vrijgegeven van de prinsessen tijdens het paardrijden in de omgeving van Apeldoorn. 
Foto: © Jeroen van der Meyde/RVDPrinses Ariane zit op Fredje. De Prinses van Oranje zit op Safary, en Prinses Alexia op Pixie. Pixie kent de Koninklijke zusjes al een tijdje. Hij nam samen met Amalia jaren geleden al deel aan springwedstrijden.


Foto: © Jeroen van der Meyde/RVD

De foto van de prinsessen op hun paard doet meteen denken aan de foto van Koningin Beatrix en Prins Claus uit 1989:
Foto: RVD
Lees hier meer over de eeuwenoude band tussen de Oranjes en paarden.

Kleding
Boven hun paardrijlaarzen dragen de prinsessen een broek (Ariane en Alexia een blauwe, Amalia een beige) Verder dragen ze alle drie een andere blouse van het merk Bonpoint. Prinses Ariane en de Prinses van Oranje dragen er ieder nog een bodywarmer (blauw en groen) overheen.

6 opmerkingen:

 1. Een hele leuke foto van de drie prinsesjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtige foto's met de prinsessen op hun paard en leuk dat de namen van de paarden erbij staan.

  groetjes Els Doek

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Superleuk, er was nog geen foto van de drie prinsessen te paard. Mooie kopfoto heb je er ook meteen van gemaakt :) En leuk die foto van Koningin Beatrix en prins Claus erbij gevonden.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wanneer worden de haren eens gekamt van de prinsjes voor foto's e.d. Vele moeders zal het een doorn in de ogen zijn. Kijk naar andere koningshuizen,waar koningskinderen opstaan en altijd met gekamde haren!!!
  Is hier geen tijd voor??

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Waarschijnlijk iedere ochtend, maar ze zijn buiten (wind) en hebben net hun cap af voor de foto.. dus dan is het logisch dat je hier en daar een beetje pluis hebt toch?

   Verwijderen