Koningin Máxima bij forum over inclusieve financiering in Washington | De Oranjes

dinsdag 1 december 2015

Koningin Máxima bij forum over inclusieve financiering in Washington

Koningin Máxima was vandaag even in Washington voor een forum over inclusieve financiering. De Koningin nam deel aan een paneldiscussie in het Amerikaanse ministerie van Financiën.


Als speciale pleitbezorger van de secretaris-generaal van de Verenigde Naties voor inclusieve financiering voor ontwikkeling, nam de Koningin deel aan het panel. Zes Amerikaanse vlaggen vormden het decor van de panelleden, waar behalve Máxima ook mensen als Jack Lew, minister van Financiën van de Verenigde Staten, Luis Videgaray Caso, minister van Financiën van Mexico, Jamie Dimon, voorzitter en CEO van JP Morgan Chase en Bill Gates aan deelnamen.
Tijdens de discussie werd gesproken over ‘toegang tot financiële diensten voor het wereldwijd verbeteren van welzijn en inclusieve economische groei’. Verder had Máxima, nu ze toch in Washington was, nog enkele 'bilaterale overleggen'.


Kleding
Koningin Máxima droeg de roze jurk van Natan die ze enkele weken geleden nog bij de opening van innovatieve operatiekamers in het Radboudumc aan had.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten