RFV foto's: Koninklijk paar in Goes | De Oranjes

vrijdag 21 juni 2013

RFV foto's: Koninklijk paar in Goes

Vandaag hebben Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima hun race langs alle provincies afgesloten. Vanochtend bezochten ze Zeeland en vanmiddag was Zuid-Holland aan de beurt. Het uitgebreide verslag van de hele dag kun je hier lezen.

RoyalfanVivian stond in Goes en maakte het volgende fotoverslag:

Per bus arriveerden Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima op de Grote Markt waar ze begroet werden door burgemeester Verhulst. Vervolgens betraden ze het bordes: Op de markt wandelde het Koninklijk paar langs verschillende kraampjes met streekproducten en klederdracht. Aan de andere kant van de markt (voor RoyalfanVivian niet te zien) werd het beslaan van paarden gedemonstreerd en op een podium het The Ride for the Roses lied gezongen: Na zo’n tien minuten kwam het Koninklijk paar weer teruglopen en gaf de Koning een hand aan RoyalfanVivian (!)Met een optreden van balletstudio Free werd het korte bezoek aan Goes al weer afgesloten, maar voordat ze naar Zierikzee vertrokken zwaaide het Koninklijk paar nóg een keer vanaf het bordes naar het publiek:Foto's: © Vivian Kramer - RoyalfanVivian 

21 opmerkingen:

 1. Wauw! Wat een leuk verslag en prachtige foto's hoor. Dat ze af en toe gekke bekken trokken ligt niet aan jou (en is erg leuk te zien) :-) Die ene schoen heeft zijn langste tijd ook wel gehad ...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. In een woord: PRACHTIG!!! ik denk dat je een prachtige foto reportage hebt gemaakt!! Dit smaakt naar meer, of niet?!?!?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtige foto reportage ondanks het slechte weer. Je stond op een goede plek, dichtbij hen. Hand van de Koning ( wat moet ik daar toch aan wennen...) gekregen, voorlopig maar even niet die hand wassen haha! Ja inderdaad, die schoen.... mooie foto ook, goed gezien.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooie foto's heb je gemaakt zeg! Leuk dat ze af en toe gekke bekken trok! Krijg je namelijk van die grappige foto's van. Op die ene foto lijkt het echt alsof ze moet janken!:)
  Op modekoninginmaxima.nl dachten bepaalde personen dat de schoenen nieuw waren, maar aangezien de close-up die jij gemaakt hebt, denk ik dat toch niet.
  Veel succes met je site!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi RFV,
  wat een leuk fotoverslag! Dat je zoveel foto's hebt kunnen maken zeg. En je hebt ze ook gewoon een paar keer gezien, niet één kort moment dus! En dat de koning op je af kwam lopen, is toch ook wel heel speciaal he?! En wat heb je een mooie foto's kunnen maken. Máxima zag er ook supermooi uit.
  Dat was dus echt genieten vandaag voor je met onze nieuwe koning en koningin!!

  Die schoenenfoto is ook grappig, lijkt trouwens alsof die schoenen best wel knellen... En het haar van WA is helemaal verregend.
  En die laatste foto kijkt Máxima echt zo medelijdend vanuit de bus naar de mensen, door de regen zeker...

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuke ervaring moet vandaag geweest zijn voor jou, Leuk zeg! Je hebt er een leuk verslag van gemaakt en mooie foto's kunnen maken! Je had zo te zien een goed plaatsje!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat leuk dat je erheen bent geweest!
  Ook hele mooie foto's, goed gelukt!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Geweldige foto's heb je kunnen maken en als ik het zo bekijk was het voor jouw ook een geweldige mooie dag. voorlopig je hand maar niet wassen en mooie spontane foto's (en zeker met die gekke bekken erbij) zijn er dus bij. In een woord geweldig, maar ook je verslagje. Ik ben benieuwd naar de rest.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mooie foto's Vivian! Erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Prachtige fotoserie - mijn complimenten. Je had meer succes dan ik laatst in Assen, waar ik weliswaar een mooi plekje had, maar gehinderd werd door een fotograaf en een beveiliger. Toch nog een leuke foto van het paar kunnen maken.

  Wilma

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wauw, wat een práchtfoto's én een hand van de/je Koning!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Reacties
  1. Jij bedankt Vivian voor alle prachtige foto's!

   Verwijderen
 13. Hoi Vivian,

  Wat leuk dat je nu ook de koning en koningin in het echt hebt gezien.
  Leuke foto´s heb je gemaakt.
  Geniet maar van de hand die je hebt gekregen.

  Groetjes Wills

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Dag Vivian,

  Geweldig, jij kunt wel hoffotograaf worden. Leuk om er zo vlak bij geweest te zijn met een goed zicht op het koningspaar, én op alle details.

  Ga zo door, ik volg je site met belangstelling.

  Groetjes, Emma

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wow wat een prachtige foto's heb je gemaakt! Een mooie troost omdat ik er niet bij kon zijn:( Ze zijn erg goed gelukt!!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. wow wat heb je een prachtige en duidelijke fotos kunnen maken! echt super, en wat leuk dat je een hand kreeg van Willem-Alexander

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ik zal je vertellen, ze zijn in Den Haag geweest ik had een ontzettende goede plek. Maar ze waren er in een rijdende auto. Dus ze reden in 2 minuten gewoon langs me heen, terwijl als ze nou niet met die auto waren geweest ik ze gewoon had kunnen fotograferen en ze misschien ook nog wel een handje had kunnen geven. Hele teleurstelling dus! Ik had niet hoeven komen, dacht ik naderhand. Nu had ik niet eens de tijd om foto's te maken!!!!!!!
  Ik ben er nog steeds een beetje van overstuur moet ik je zeggen.
  Ik was degene die je een mailtje stuurde of je het programma al wist voor Den Haag. 1 ding weet ik wel, ik doe dit nooit meer. Daar heb ik echt van geleerd.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat jammer dat het zo tegenviel! Maar het is echt een kwestie van geluk hebben, dus kan het de volgende keer bijvoorbeeld wel heel leuk zijn! Ik heb ook regelmatig meegemaakt dat ze in 1 minuut voorbij liepen of ik ze alleen in de auto zag..

   Dus als de gelegenheid zich voordoet; probeer het vooral nog eens een keer zou ik zeggen! Dan vergeet je deze negatieve ervaring ook vast weer wel.

   Verder; iedereen hartelijk dank voor jullie leuke reacties!

   Verwijderen
 18. Wat een schitterende foto's heb je kunnen maken! Echt heel leuk dat je ze zo dichtbij hebt gezien, maar nog leuker dat je een hand van de koning hebt gekregen!

  BeantwoordenVerwijderen