Nieuwe foto’s Koninklijk gezin | De Oranjes

dinsdag 25 juni 2013

Nieuwe foto’s Koninklijk gezin

De RVD heeft vandaag vijf nieuwe foto’s vrijgegeven. Naast twee gezinsfoto’s waarop ook hond Skipper is te zien, zijn er ook twee nieuwe portretfoto’s van Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima, én een foto van de drie prinsesjes samen gemaakt:Foto's: © Rineke Dijkstra/RVD

7 opmerkingen:

 1. leuk dat de hond er ook op staat... geeft meer leven in het toch aardig stijve plaatje. Maar Skipper mag wel wat meer beweging krijgen.... dan kneust die ook niet den pink van WA!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jeffrey, zoon van anja26 juni 2013 om 09:59

  wat een mooie foto's een fijne vakantie allemaal

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind de losse foto's van Maxima en Willem Alexander wel mooi. Een krachtige foto van Willem Alexander, helaas een wat winterse kleding keuze van Maxima. De familie foto vind ik dit keer minder. De jurkjes zijn te kort, vooral als je net als Amalia op de grond zit.
  Er zijn van de familie van Hakon en Mette-Marit ook nieuwe foto's. Die zijn toch naar mijn mening wat losser en leuker. Dit ziet er een beetje gedwongen uit.
  Op naar de zonnige foto's vanuit het vakantie adres

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, wie weet vanuit Griekenland dit keer! Zal nog wel even duren. Prinsesjes hebben over 3,5 week vakantie.

   Verwijderen
 4. ja, hier ook. Schiedam. Nog even doorbijten..hihi!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind het mooie foto's! Erg leuk dat we foto's gekregen hebben. Dat gebeurt niet zo vaak! Ik denk dat nu Willem-Alexander koning is er wel meer foto's gaan verschijnen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dat is even een leuke verrassing, ik had er niet op gerekend.. Vind foto 2 het allerleukste! Nou, ik wilde al een uitgebreide log over Alexia maken; dat gaat nu helemaal lukken!

  BeantwoordenVerwijderen