Oranje nieuws - 18 februari 2009 | De Oranjes

woensdag 18 februari 2009

Oranje nieuws - 18 februari 2009

Prinses Christina 62 jaar!


Christina_62_jaar Prinses Christina viert vandaag haar 62e verjaardag. De prinses – die vroeger Marijke heette- is de laatste maar ook de minst bekende zus van koningin Beatrix. Christina staat vooral bekend om haar zangtalent. Ze heeft 2 cd’s opgenomen en zong ook bij de doop van prinses Carolina, de doop van haar eigen zoon Nicolas, bij het huwelijk van prins Bernhard en prinses Annette , en bij de uitvaarten van haar ouders, Juliana en Bernhard. Alleen voor bijzondere gebeurtenissen is Christina nog als lid van de Koninklijke familie aanwezig, verder leeft zij een gewoon leven in Londen waar ze alweer jaren woont. Christina, gefeliciteerd!


Lech ingesneeuwd…


Lech_ingesneeuwd Niet lang na de leuke fotosessie, kreeg Lech een hevige sneeuwval over zich heen. De wegen er naar toe zijn onbereikbaar geworden, en dus zit Koningin Beatrix, haar zoons, schoondochters en kleinkinderen ingesneeuwd in het wintersportdorp. Nu waren ze toch nog niet van plan om al te vertekken, ze zijn er nog maar net, maar de burgmeester kon nog niet zeggen hoelang de wegen naar de ingesneeuwde dorpen (waaronder Lech) onbereikbaar zijn.


( © royalfanvivian
Foto's: 'prinses Christina 62 jaar': RVD , 'Lech ingesneeuwd': Screenshot)

6 opmerkingen:

 1. Gefeliciteerd prinses Christina en wat betreft de ingesneeuwde Koninklijke familie; als het net zo gaat als de vorige keer dan zijn ze eind van de week gewoon weer bereikbaar; het dorpje Lech bedoel ik dan.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. gefeliciteerd Christina,
  bale voor de oranjes nu ze in lech zitten!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Van harte gefeliciteerd!
  Vervelend zeg, maar hopelijk wordt dat snel beter;-) Wat zijn de foto's (uit je vorige log) van Lech mooi zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ...het skiën is door die hevige sneeuwval ook gevaarlijk(er) geworden en meer kans op lawines. Jammer voor ze...
  Nou hopelijk kan Amalia toch nog lekker skiën en Alexje het verder leren... (de rest ook natuurlijk).

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk je nieuwe achtergrond, zo fel oranje, mooi!
  VOlgens mij is de weg in Lech inmiddels weer redelijk begaanbaar dus hopelijk kan het gezin van prins Friso alsnog komen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ik heb vandaag een bedankkaartje van belgie gehad van filph en amthilde en de kinderen. N.A.V nieuwjaar wensen met een foto! enn mijn layout is verandert!

  BeantwoordenVerwijderen