Royalfanvivian´s-augustus-brief | De Oranjes

woensdag 1 augustus 2007

Royalfanvivian´s-augustus-brief

Hallo allemaal! 
Ook deze 1e dag van de maand voel ik me verplicht iets te schrijven, ook al is er dan weinig belangrijks wat betreft Het Koningshuis.
Want ja, de tijd van vakantie is volop bezig. Dus weinig tot zeer weinig Oranje nieuws. Wel is 13 augustus onze Kroonprins in Zweden voor de ‘World Water Week’ en 28 augustus heeft Koningin Beatrix weer een activiteit, maar naar mijn weten blijft het de rest van de maand stil rondom de Oranjes. Zij genieten vast net als andere mensen van hun vakantie. Ariane´s eerste zomervakantie in Italië. Stiekem zou je er toch nog wel een fotootje van willen zien.
Misschien hebben jullie het al wel gemerkt dat ik –als er nieuws is- dat in 1 logje per dag plaats. Zomaar ineens kreeg ik de gedachte van: ‘Dit is misschien wel heel overzichtelijk zo’ Als je in de archieven kijkt zul je ook zien dat het nieuws per categorie is ingedeeld. Je hoeft bijvoorbeeld alleen maar op ‘Nieuws juli 2007’ te klikken en krijgt dan enkel het nieuws van die maand. Zonder ‘Terugbladeren in het fotoboek’, de thema´s of mijn mededelingen. Die hebben weer hun eigen categorie. Maar wat is er dan veranderd? Nou, dat je niet of de hele maand aan hoef te klikken, of eerst op de categorie ‘Koningin Beatrix nieuws 07’ en dan weer ‘Prinses Máxima nieuws-07’ Kortom: Het is iets overzichtelijker zo.
Hoe gaat het met de ‘Oranjezon’? Al zeg ik het zelf, ik vind dat er door ‘De Oranjezon’ hier tenminste een zomersfeer hangt. Dat kun je, als je naar buiten kijkt niet zeggen. De onderwerpen die tot nu toe aan bod zijn gekomen zijn allemaal ingezonden ideeën, ik wil jullie daar hartelijk voor danken. En ook deze maand schijnt de ‘Oranjezon’ nog heerlijk. Dus ideeën zijn nog steeds welkom. Op mijn inmiddels bekende emailadres: vivianvalke@hotmail.com
Eliane heeft 2 weblogs en vroeg mij daar reclame voor te maken. Haar weblog www.prinsessenvanonsland.web-log.nl ziet er prachtig uit, en gaat volledig over de Nederlandse prinsessen en hun kids. Haar weblog www.kopfotoofzo.web-log.nl, is weer geheel wat anders en trouwens pas nieuw. Je kunt –als je zelf niet zo creatief bent- een kopfoto of banner voor je weblog/site aanvragen. Handig dus! Neem eens een kijkje.
Nog even ter herinnering: de Prins Bernhard jr Quiz antwoorden kunnen nog tot 8 augustus 10.00 uur opgestuurd worden!
En 11 augustus bestaat deze site trouwens 2 jaar! Er zal een logje over komen met misschien wat historische momenten en statistieken. Maar verder ga ik niet groot uitpakken met een of andere feestweek. Nee dat thema feest komt een andere keer..oeps.., Dat moest ik eigenlijk in de september-brief vermelden..
Tot slot ga ik voortaan de ‘RoyalfanVivian-brief’ afsluiten met een fotootje van mijn aanvulling aan m´n royalverzameling. Dus iedere keer een fotootje van wat ik die maand ontvangen, gekocht, gekregen of gevonden heb.
Aanvulling verzameling juli 2007:
Boeken: De prins met de anjer- Z.K.H. Prins Bernhard zestig jaar, Het gouden huwelijksboek Juliana en Bernhard 1937-1987 (prachtig boek!!), Ons Oranje-kind, Wie ben ik dat ik dat doen mag,De vier moeders van Soestdijk, Wilhelmina 1880-1962 Tijdschriften: Vorsten Royale, (weekend) Royalty, Ontvangen post: Telegram uit Spanje n.a.v. verjaardag Irene, Fotokaart uit Dubai van prinses Haya (met handgeschreven tekst!) Poster: Afkomstig uit de (weekend) Royalty.
  Aanvullingverzamelingjuli_3

Postertje_1


Prettige vakantie verder, mensen!
Groetjes, Vivian ..
of beter: ‘RoyalfanVivian’

8 opmerkingen:

 1. Hey Vivian!
  leuk gedaan weer zo die nieuwsbrief!Ga zo door!
  Groetjes Gerdien!
  P.S. kom je ook een x op me nieuwe www.kopfotoenzogerdien.web-log.nl langs?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo leuk die foto's van Amalia en Alexia hè?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik kom best wel vaak op Eliane's web-log/site!
  www. prinsessenvanonsland.web-log.nl
  Ik wist helemaal niet dat ze nog een site had! Wel leuk dat ik dat nu weet!
  Aardig van je Vivian, om reclame te maken voor een web-log/site!
  Ik ga snel een kijkje nemen op Eliane's andere site!
  Op prinsessenvanonsland kom ik elke dag! Als er weer een nieuw logje bij gekomen is reageer ik weer. Dan lijkt het net of ik niet op die site ben geweest, maar dat is dan wel zo.. Ze heeft een hele leuke site!
  Nogmaals: Aardig van je, dat je reclame maakt voor een web-log of site Vivian!
  Leuke foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. heeyyy,
  wat is het adres van prinses haya???

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke nieuwsbrief! En heel leuk dat je elke keer zo afsluit!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heej Vivian,
  Die poster uit de Weekend Royalty heb ik ook!
  Dat is grappig!!:P
  Groetjes Heidi
  www.huisvanoranje.web-log.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Adres Jordaans Koningshuis:
  Royal Palace
  Amman
  Jordan

  BeantwoordenVerwijderen