Deel 4 koninklijke huwelijken | De Oranjes

zondag 24 september 2006

Deel 4 koninklijke huwelijken

In deel 4 van het thema van de maand September koninklijke huwelijken. Het huwelijk van prinses Margiet met Pieter van Vollenhoven.
Op 10 januari treden Prinses Margriet en mr. Pieter van Vollenhoven in Den Haag in het huwelijk. Mr. Pieter van Vollenhoven wordt bij Koninklijk Besluit lid van het Koninklijk Huis.

De bruidsjurk van prinses Margriet werd vorig jaar tentoongesteld in Paleis het loo. Wat vind jij van de jurk, trouwdag en deze 2 mensen?

2 opmerkingen:

  1. De jurk vond ik toen fantastisch en nu eigenlijk nog steeds. Ik kan me deze trouwdag nog best herinneren; ik heb deze op t.v. gezien samen met mijn moeder; het was een druilerige dag wat betreft het weer, maar de trouwdag zelf was heel erg mooi. En wat betreft Margriet en Pieter, 2 leuke mensen die een leuk gezin hebben en al die jaren de koningin erg goed hebben gesteund, zeker tijdens de afwezigheid van prins Claus (denk bv. aan de koninginnedagen), maar ook tijdens en na het overlijden van prins Claus. De koningin kon eigelijk ten alle tijde rekenen op dit paar.
    Prinses Margriet zet zich bovendien geweldig in voor de gehandicapte en zieke mens en prof. mr. Pieter voor de slachtofferhulp en voor de veiligheid.
    Ik wens hun samen nog vele gelukkige jaren toe met kinderen en kleinkinderen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ...lief, romantisch bruidspaar! Zij best wel verlegen maar de liefde voor elkaar straalt er echt af! Een bijzondere sleep trouwens!

    BeantwoordenVerwijderen