Deel 5 koninklijke huwelijken | De Oranjes

zaterdag 30 september 2006

Deel 5 koninklijke huwelijken

In het 5de deel van het thema van de maand september, het huwelijk van onze kroonprins Willem-Alexander met Maxima. Op 2 februari 2002. Waarschijnlijk is dit het laatste deel van het thema koninklijke huwelijken aangezien de maand bijna afgelopen is. Geniet weer maar eens een keertje van een aantal foto´s van dit sprookjeshuwelijk.Fotoreportage :KLIK HIER

Het nieuws erop zetten gaat nog altijd wel even snel, maar dingen zoals dit moet ik soms veel tijd in steken.En door omstandigheden heb ik niet veel aan het thema gewerkt deze maand. Sorry.

11 opmerkingen:

 1. héle leuke foto's! en ik vin het heel leuk dat je zulke logs doet!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het blijven mooie foto's! Kom je ook nog een keer op mijn web-log langs??..

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wow, dit blijven echt zulke mooie foto's! En wat heb je dat leuk gedaan! Deze foto's word ik nooit zat :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jannie van de Vlierd-van Ginkel30 september 2006 om 21:18

  De huwelijksfoto's van dit prachtige stel staan nog steeds op mijn computer en af en toe kijk ik ze lekker nog eens door. Alleen heb ik thuis geen close-up foto van de huwelijkstiara. Wie zou mij daar eens aan kunnen helpen. (Heb overigens wel een nep-tiara foto, maar niet van de echte!) Groetjes van Jannie.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. het is een prachtig stel met zatige kinderen

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik moes het tog ff zegge: wat un geweldig leuke kopfoto!!!!!!!!!!:O egt heel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Jantine, wat is jouw site? ik vin het wel leuk om ook op jouw site te kijken!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. verveelt noooit!!! :)
  Echt leuk! ik hoop dat ze nog een keer gaan trouwen hihi.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Het blijven mooie foto's, maar vooral een mooi huwelijk; ik hoop dat ze nog lang gelukkig mogen en kunnen zijn met hun 2 kinderen en de 3e op komst.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. ...het blijven van die prachtige foto's en bij het zien ervan komt de hele sfeer weer boven! Onvergetelijke kijkuurtjes en nog steeds een fan haar jurk en van de verliefde blikken van W-A voor zijn bruid...wubberig!

  BeantwoordenVerwijderen