Máxima in verwachting! | De Oranjes

maandag 25 september 2006

Máxima in verwachting!


Prinses Máxima is in verwachting. Dat heeft de Rijksvoorlichtingsdienst maandag laten weten. "De geboorte van het derde kind van de Prins van Oranje en prinses Máxima is voorzien voor de tweede helft van april 2007", aldus de dienst. Het paar zegt "dankbaar en blij" te zijn.
De nieuwe baby is vierde in de lijn van troonopvolging, na prins Willem-Alexander, erfprinses Amalia en haar zusje Alexia.
De behandelend arts heeft de prinses geadviseerd het de eerstkomende weken wat rustiger aan te doen. Volgens de RVD zal dat geen gevolgen hebben voor haar openbare programma. Zo is ze donderdag volgens afspraak in het Tropenmuseum in Amsterdam en gaat ze in oktober met haar man naar Australië en Nieuw-Zeeland. Dat is een intensieve reis van twee weken, met ook zeer veel binnenlandse vluchten.

9 opmerkingen:

 1. WAUWIE!!! Super gaaf! Echt geweldig!!!
  Leuk dat jet ff zei!!
  Liefs ons

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja, geweldig nieuws; er is hieromtrent weer veel gespeculeerd, maar nu is het dan weer zover. Eerst nog de baby van prinses Anita en dan volgend jaar deze nieuwe oranje telg. Ik wens het gezinnetje veel geluk en prinses Maxima ; ik hoop dat de zwangerschap wederom goed zal verlopen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ow, wat een super geweldig nieuws he?! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ow, wat een super geweldig nieuws he?! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wauw!! ik vin het supergaaf!!! egt zó leuk!!:) khbter nu al zin in:P en ik kijk dr ok naar uit als prinses Anita bevalt=) liefs mij

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vindt het egt SUPER! Ook leuk voor Amalia...

  BeantwoordenVerwijderen
 7. k kom hier een beetje laat mee, maar prinses Maxima van harte gefeliciteerd met uw derde kind! dit is ook heel leuk voor Willem-Alexander, Amalia en Alexia. k kijk nu al uit naar de geboorte van de baby en k ben ook benieuwd naar de baby van Prinses Anita.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Van Harte Gefeliciteerd:D NOg!
  XXX

  BeantwoordenVerwijderen