Van alles en nog wat | De Oranjes

vrijdag 8 september 2006

Van alles en nog wat

Hallo bezoekers,
Weer wat gezeur van royalfanvivian hoor.
Verandering lay-out?
De zomer is langzaam aan het verdwijnen.En deze site ziet er wel heel zonnig en zomers uit nu, maar vinden we dat over een maand of 2 ook nog bij de tijd van het jaar passen? Waarschijnlijk pas ik binnenkort de lay-out aan, aan het seizoen. Heb je tips voor kleuren etc. Ik hoor ze graag!
Gastenboek
Het gastenboek is bedoeld om je mening kwijt te kunnen over wat je van mijn site vind. Ik vind het heel leuk dat er zoveel berichten in geschreven staan, en wil jullie daarvoor hartelijk danken. Maar soms worden er ook een heleboel dingen gevraagd. Waarop ik dan moet reageren, en dan lijkt het net zón chatbox.begrijp je? Dus mijn vraag is als je voortaan iets wilt weten, informatie, over een foto of gewoon hoe iets moet. Dan kun je mij mailen op vivianvalke@hotmail.com Reageren probeer ik zo snel mogelijk te doen.
Stop reclame
Reclame maken voor een andere weblog zeg ik hierbij ook stop. Ik moet rekening houden met m´n beperkte schijfruimte per maand. En omdat ik er iedere keer al overheen zit, en geen zin heb om een account te nemen wat geld kost probeer ik alleen de belangrijke zaken, nieuws etc. te plaatsen. Omdat er nog 2 weblogs in de wacht stonden geef ik die adressen van die weblogs nu, dan kun je die gaan bekijken! Huisvanoranje.web-log.nl en Maximavanoranje.web-log.nl. Overigens geld dit niet met het linken van sites, dat blijf ik doen.
Copyright 
In februari of maart van dit jaar had ik een oproep geplaatst, of je alsjeblieft geen foto´s en hele logs over wilde nemen op je eigen site. Helaas heb ik de nodige sites ontdekt die het ondanks de waarschuwingen van ip-ban enz toch gewoon bleven doen. Vandaar dat er nu een copyright zit op alles. Wil je een foto heel graag hebben, om bijvoorbeeld uit te printen of om op je computer te zetten, dan moet je me dat even laten weten.
Blauw Bloed
Tot slot nog even ter herinnering. Morgen begint Blauw Bloed weer!! Om 19.30 en voortaan op ned 2, dus niet perongeluk op 1 zetten he… Ik heb er zo´n zin in dat het weer begint, een hele zomer zonder dat is niet niks hoor.
Groetjes Royalfanvivian

5 opmerkingen:

 1. verandering lay out; ik zou wat herfsttinten erin brengen, toepasselijk nu we naar de herfts toegaan, dacht ik zo.
  En de reclame stopppen, zeker als dat ten koste gaat van je eigen site of het nu gaat om geld of om je eigen vrije tijd, dan zeker doen. Je blijft ze de nieuwe of bestaande sites linken en dan kunnen we altijd even gaan kijken. Ik geef je groot gelijk.
  Wat betreft het copyright erop, daar geef ik je groot gelijk in, zolang het maar niet storend door de foto's zijn., zolas bij andere weblogs.
  En bedankt dat je melde wat betreft Blauw Bloed; ik had het nog niet gezien en ik ga zeker kijken vanavond.
  Groetjes en ga zo door met je leuke site.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je neemt goede maatregelen zo blijven ze kopieren, op mijn site kopieren ze ook al ideeën, het is echt heel vervelend.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Vivian!
  Wat leuk ff zo'n verhaaltje ;-)
  Maar hoe zet je dat copyrith erop? Is wel heel handig ja.... Wil je het miscchien op de eenofandere manier laten weten? Alvast bedankt ;-)
  Mooi dat Blauw Bloed weer begine ;-) Hopelijk wordt het weer leuk!
  groetjes....

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hey,
  Een tip: haal dat Wilhelmus eraf - is echt heel irritant, zeker als je al muziek hebt opstaan...
  Grt,
  Judith
  P.S. Ga verder zo door met je weblog!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het Wilhelmus hoeft er niet af dan zet je je muziek maar uit!!

  BeantwoordenVerwijderen