Nieuwsoverzicht week 43 - 2023 | De Oranjes

zondag 29 oktober 2023

Nieuwsoverzicht week 43 - 2023

Aansluitend op het staatsbezoek aan Zuid-Afrika was Máxima maandag t/m woensdag elders op het continent, in Kenia op bezoek.
Koning Willem-Alexander bracht woensdagmiddag samen met minister Karien van Gennip van Sociale Zaken en Werkgelegenheid een werkbezoek aan Moerdijk. Het bezoek stond in het teken van arbeidsmigratie. 

Koningin Máxima bracht donderdag een werkbezoek aan Dutch Design Week (DDW) in Eindhoven. Lucas van Lippe-Biesterfeld van Vollenhoven vierde donderdag zijn 21e verjaardag.
Koningin Máxima heeft vrijdag in Parijs in haar functie van speciale pleitbezorger van de VN secretaris-generaal voor inclusieve financiering voor ontwikkeling (UNSGSA) deelgenomen aan een besloten rondetafelbijeenkomst over financiële gezondheid van de Mastercard European Advisory Board. 

Koning Willem-Alexander startte vrijdag de aanleg van het eerste deel van het landelijke waterstofnetwerk in Rotterdam. Prinses Anita vierde vrijdag haar 54e verjaardag.
Zowel Prinses Laurentien als dochter Eloise zijn genomineerd door Harpers Bazaar voor de ‘Woman of the Year awards’. Wellicht door de oprichting van ‘My Lima Lima’ – een webshop met tweedehands kleding.

1 opmerking:

  1. Wat een mooi en verassend nieuwsoverzicht, zo met foto's erbij.

    BeantwoordenVerwijderen