Koninklijk Paar en Prinses van Oranje bij huwelijk Jordaanse Kroonprins Hussein en Rajwa Khalid Al-Saif | De Oranjes

donderdag 1 juni 2023

Koninklijk Paar en Prinses van Oranje bij huwelijk Jordaanse Kroonprins Hussein en Rajwa Khalid Al-Saif

Koning Willem-Alexander, Koningin Máxima en de Prinses van Oranje waren vandaag bij het huwelijk van Kroonprins Hussein van Jordanië en mevrouw Rajwa Khalid Al-Saif. Bij de ceremonie vanmiddag was het Koningspaar aanwezig, vanavond sloot ook Amalia aan bij het afsluitende feest.
De huwelijksvoltrekking vond plaats in het Zahran Palace in Amman, de hoofdstad van Jordanië. Naast Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima waren ook andere Europese Royals zoals de Spaanse koning Juan-Carlos en koningin Sofía zijn aanwezig, kroonprins Frederik en zijn vrouw Mary van Denemarken, de Zweedse kroonprinses Victoria en haar man prins Daniël en het Belgische Koningspaar met dochter Elisabeth.
Vanavond was er op het Al Husseiniya Palace een banket. Voor Amalia de kans om voor de tweede keer met een tiara te pronken. Ze koos meteen één van de allermooiste uit: het pauwenstaartdiadeem. De rode jurk van de prinses is een ontwerp van Jan Taminiau; ook één van haar moeder’s favoriete ontwerpers. Bekijk hier de volledige uitzending van de ceremonie en rijtoer:

3 opmerkingen:

 1. Wat zagen ze er goed uit, vooral prinses Amalia erg mooie kledingkeuze. Jammer dat prinses Amalia niet bij de huwelijksvoltrekking was.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoe kunnen we deze dag vergeten, 5 juni, dan is onze Vivian jarig. Ik wil je bij deze nog alsnog van harte feliciteren met je verjaardag. De dag is al een heel eind om, maar toch.

  GEFELICITEERD VIVIAN EN NOG VELE JAREN E MAAK ER EEN LEUKE AVOND VAN
  Groetjes
  Anja

  BeantwoordenVerwijderen