PRINSES ALEXIA 18 JAAR (NIEUWE FOTO’S) | De Oranjes

maandag 26 juni 2023

PRINSES ALEXIA 18 JAAR (NIEUWE FOTO’S)

Prinses Alexia viert vandaag haar 18e verjaardag! Ter gelegenheid van haar bijzondere leeftijd zijn er nieuwe foto’s van de prinses vrijgegeven die in mei in de Chinese Zaal op Paleis Huis ten Bosch zijn gemaakt. 
Foto: Frank Ruiter/RVD


Er werden drie foto’s van de prinses gemaakt. Op de laatste twee foto’s draagt ze de jurk die ze op Koningsdag 2020 droeg gecombineerd met een riem van zus Amalia en schoenen van haar moeder.

                                                               Foto's: Frank Ruiter/RVD

Tijdens het persgesprek donderdag in België beaamden Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima dat de verjaardag van de prinses zeker gevierd zou worden. Waarschijnlijk is er dit weekend een feest geweest met familieleden en daar schijnen ook de peetouders bij te horen, dus Koningin Mathilde heeft een echte oranjeweek achter de rug en had net zo goed mee kunnen reizen met de Koninklijke trein. 

De komende week is spannend voor Alexia want begin juli hoort ze ook of ze geslaagd is voor de examens voor het Internationaal Baccalaureaat aan het UWC Atlantic. Over haar vervolgstudie is nog niets bekend, mogelijks is de Chinese Zaal een knipoog? Misschien neemt Alexia net als oudere zus Amalia destijds ook een tussenjaar. In september heeft de prinses ook haar eerste Koninklijke activiteit; het bijwonen van Prinsjesdag. Maar aanstaande vrijdag al zien we Prinses Alexia bij de jaarlijkse zomerfotosessie. 

2 opmerkingen:

  1. Wat een prachtige mooie foto's van en prachtige mooie jonge dame

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een mooie documentaire was dat gisteren over prinses Alexia bij blauw bloed speciaal

    BeantwoordenVerwijderen