Koninklijke familie in de ban van het Wereldkerstcircus | De Oranjes

zondag 23 december 2012

Koninklijke familie in de ban van het Wereldkerstcircus

Traditioneel brengen opa Pieter en oma Margriet vlak voor de kerst met een deel van hun zonen, schoondochters en kleinkinderen een bezoek aan het Wereldkerstcircus in theater Carré in Amsterdam, maar een dag later – vandaag – kwamen ook Koningin Beatrix, Prinses Mabel en dochters, en Prins Constantijn met zijn gezin kijken.

In gedeeltes arriveerden de verschillende van Vollenhovens gisteren bij theater Carré om daar te genieten van optredens uit de internationale circuswereld. Terwijl Prins Maurits en Prinses Marilène met hun kinderen al heerlijk in een luxe rode stoel zaten, stapten buiten in de stromende regen Prof.mr. Pieter van Vollenhoven en Prinses Margriet uit de auto. Wandelend kwamen vervolgens ook nog Prins Bernhard en Prins Floris met vrouw en kinderen aan. Ten slotte dook Prins Pieter-Christiaan (zonder jas!) op. Hij had alleen dochter Emma meegenomen.

Tijdens de show traden onder andere vier winnaars van de Gouden Clown van het circusfestival van Monte Carlo op, en werd er een turn spektakel getoond door een vliegende trapeze uit Noord-Korea. Verder waren er twee Zilveren Clown winnaars met zeeleeuwen en de ‘grote springplankgroep van Andrey Kovgar’ uit Moskou.

Na de voorstelling heeft Prinses Margriet waarschijnlijk haar zus getipt, want vandaag heeft de Koningin samen met Prinses Mabel en haar dochters, en Prins Constantijn, Prinses Laurentien en kinderen ook het Wereldkerstcircus bezocht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten