Koninklijke aanwinsten – april & mei 2011 | De Oranjes

donderdag 9 juni 2011

Koninklijke aanwinsten – april & mei 2011

Speciaal voor jullie ;) alles wat de afgelopen twee maanden m’n kamer is ‘binnengewandeld’ uitgestald en gefotografeerd:Op de foto hierboven zijn verschillende tijdschriften te zien zoals; Vorsten, Royalty, Royals, Royals Extra, Oranje Boven, Royal Story. Specials over Máxima van het AD, Vrouw, Privé, Party en Morks Magazine. Boeken: 25 jaar Beatrix en Claus, Juliana Regina 1948- 1953 en Juliana in 70 bewogen jaren. Verder wat Máxima dvd’s, en het nieuwste Wilhelmina pepermunt blikje met foto’s van de fotosessie 2010 in Argentinië.


Nieuwe posters; huwelijk William en Kate (een van de uitzonderlijke ‘buitenlandse posters’ die aan de muur – of dit geval kast – mag) en een poster van Prinses Máxima uit de recentste fotoserie van haar:
 

13 opmerkingen:

 1. Een geweldige verzameling weer. Kun je jezelf ook nog een beetje ontdekken op je kamer, want deze is al aardig vol. en dan william en Kate op de kast als "uitzonderlijk", maar ik zie dan ook Victoria en Daniel aan de muur oftewel kast, dus William en Kate zijn de 2e uitzonderlijke, zoals jij dat noemt.Maar al met al lijkt het me wel gezellig. De kamer van mijn zoon Jeffrey hangt ondertussen ook al aardig vol met MAXIMA. Gezellig toch.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het lijkt voller dan het is hihi :) want de spullen die op de foto op de grond liggen, zijn normaal gesproken ergens gesorteerd opgeruimd :)
  Ja, dit is nu inderdaad de tweede buitelandse poster. Ooit hebben Laurent, Claire en Louise van België ook in m'n kamer gehangen, maar daar heeft m'n kat een einde aan gemaakt ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw, je hebt echt veel nieuwe boeken, magazine en overige binnengekregen! Super vet die posters! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wow wat een verzameling! Maar die film van Maxima portret van een prinses, dat is toch met een half uur extra beelden? Zijn daar ook nog privemomenten bij die niet door de NOS uitgezonden zijn?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ja daar zijn de beelden iets langer van bijv. het Sinterklaasfeest :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Geweldig, wat heb je er weer veel spullen bij! De Vorstens, Oranje Boven, wat Royals en de dvd heb ik ook (:

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wow wat heb jij veel posters zeg..

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Zo, je hebt er weer een hoop bij. Die posters zijn heel gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. heb het Wilhelminablikje ook, die is echt leuk! En de nieuwe dvd van prinses Máxima is toch toppie, al vonden velen hem wat tegenvallen.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een boel weer, Vivian, grappig dat de poster van William&Kate tóch op je kamer mag hangen..Ik

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Leuk om je verzameling weer eens voorbij te zien komen. Stuur je nog steeds veel kaartjes of is dat net zoals hier erg rustig aan het worden.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. wow jij hebt veel dingen iedere keer!

  BeantwoordenVerwijderen