Royalfanvivian´s november-brief | De Oranjes

donderdag 1 november 2007

Royalfanvivian´s november-brief

Zo dat was me een maandje, die oktober.Een officieel bezoek aan Slovenië, doop van Prinses Ariane, een Staatsbezoek aan India en vervolgens een officieel bezoek aan Bhutan, en dan heb ik het nog niet eens gehad over het Oranje nieuws wat er bijna dagelijks wel is.Dus Oranjefans hebben zich niet kunnen vervelen de afgelopen maand. Als je de vele activiteiten nog eens terug wilt zien kun je terecht in het archief, zal er even een link van geven http://royalfanvivian.web-log.nl/royalfanvivian/overzicht-pagina.html


Wat kun je in november op deze site verwachten? Antwoord: alles , behalve een thema. In december hoop ik weer een thema klaar te hebben, het onderwerp dat lees je dan wel..De uitslag van de poll-vraag is geworden:Wie lijkt het meest op Willem-Alexander?Amalia! Met 62.6%


Weet jij een leuke poll-vraag? Stel hem gerust d.m.v. een reactie op dit logje, de leukste wordt uitgekozen en komt vanaf 5 november a.s. op de site.


Francine heeft mij gevraagd reclame te maken voor haar splinternieuwe website: http://koninklijkegezinnen.punt.nl/Een prachtige actuele website, vol foto´s, quizzen, uitgebreid verslag van het recente bezoek aan India en Bhutan, en aandacht voor kleding van verschillende prinsessen! Onmisbaar dus voor de ontwikkeling van een Royalfan!


Zijn er hier nog mensen die graag naar Paleis Soestdijk gaan, maar liever niet willen betalen via internet met creditcard? Goed nieuws, Anja heeft geïnformeerd bij de redactie van Vorsten, en kreeg het volgende terugBegin volgend jaar komt er in Vorsten een eenmalige aanbieding voor een uitgebreide rondleiding inclusief lunch. Het bureau dat een en ander organiseert staat niet bepaald als goedkoop bekend, maar in ieder geval loopt het niet via Internet en niet via creditcard.


Dus houd de aankondigingen in de komende nummers van Vorsten in de gaten!


Dan heb ik zelf nog een vraagje.., Ooit had ik het adres van de Griekse Royals, maar in m´n adressenschrift kan ik hem maar niet vinden, op internet ook niet. En ik wil zo graag Prinses Alexia en Carlos feliciteren met de geboorte van hun dochtertje, Amelia.


Groeten ,Vivian

9 opmerkingen:

 1. Oktober was inderdaad een drukke maand op Royal gebied. Jij en Anja hebben hard gewerkt, groot gelijk dat je het november wat rustiger aan doet.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. leuke foto's van maxima en ik heb het adres niet sorry
  claudia
  koningshuizenoveral.web-log.nl
  beatrixenfamilie.web-log.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Er was maar 1 ANP fotograaf hoor bij het staatsbezoek. Albert Nieboer van Royal Press en Bernard Rübsamen van Royal Portraits waren er ook gewoon bij hoor.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat dacht je van een poll van wie je denk wie van de kroonprinsen/-prinsessen het eerst Koning/Koningin wordt?
  1) Prisn willem Alexander
  2) Prins Fredik
  3) Prins Filip
  4) Prins Haakon

  BeantwoordenVerwijderen
 5. 4) prinses Victoria
  Sorry vergeten :D

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuke royalbrief weer :) Leuke poll AV! En het adres van Griekenland.. ik zou het niet weten..!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Idd zeker veel gebeurt in Oktober! Mooie hoed heeft prinses maxima op die foto!! Ik zou het adres niet weten van de Griekse royals! Leuk van Paleis Soestdijk wij wilden afgelopen herfstvakantie ernaar toe gaan maar alles wat al gereserveerd! Goeie attractie dus! Succes verder met je leuke site!!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Er is idd veel gebeurt in oktober! Leuk! Gewoon foto's in een logje is wel leuker, maarja..als het niet anders kan ;)
  Ik heb nog even gezocht op Internet naar het adres van Griekenland, maar ik kon het ook niet vinden..
  Suc6 ook weer deze maand met je weblog ;)
  Groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hey,
  Ik weet alleen dat ze in Puerto Calero wonen... Misschien kan je daar iets mee??

  BeantwoordenVerwijderen