We herstarten de motoren | De Oranjes

vrijdag 16 november 2007

We herstarten de motoren

Eerder dan ik zelf had verwacht begin ik weer met m´n website. Het archief is nog niet helemaal op orde, maar daar is op dit moment niet echt haast voor nodig. De reden dat ik eerder begin, is door al die vele lieve berichten op het vorige logje, maar vooral in m´n mail! Ik had dit echt nooit verwacht. Wie verwacht er nou dat een enorm aantal mensen dagelijks aan mijn simpele weblogje gekluisd zit om al het actuele nieuws te volgen. Er bestaan toch zo veel betere sites! Ik zag in de statistieken altijd wel dat er veel bezoekers waren geweest op een dag. Maar vaak dacht ik dan dat iemand per toeval even op mn weblog is geweest, omdat ik er bij google uit kwam rollen of op de startpagina van web-log.
Dus jullie berichten hebben me echt goed gedaan. Hartelijk bedankt allemaal!
Nou komen er niet meteen 80 logs op of zo.., Maar ik dacht zal alvast even bekend maken dat ik vanaf dit weekend weer actueel ben. Morgen of vanavond nog plaats ik weer een nieuw bedankkaartje die ik gekregen heb.. En dan maak ik a.s. zondag een overzicht van wat de Oranjes deze week allemaal beleefd hebben.
Over andere onderdelen moet ik nog goed nadenken. Die zogenaamde ‘columns’ waar ik het de vorige keer over had gaan door. Moet er nog even een leuke titelnaam voor bedenken. Omdat ik het moet doen met de foto´s van de RVD en de foto´s die jullie mij mailen (zelf gemaakte) kán de serie ‘Terugbladeren in het fotoboek’ en andere specials niet meer doorgaan. Dát vind ik als geschiedenisfan eigenlijk nog wel het ergst.., Maar ja, ik zal er aan moeten wennen. En ook weet ik wel dat ik het een stukje minder leuk vind energie te stoppen in m´n website dan voorheen. Hoe dan ook: Actueel zal ik altijd proberen te blijven.
Het zal er voor jullie misschien soms wel saai uitzien, zelden foto´s. Alleen maar tekst met verwijzingen naar fotolinks. Toch hoop ik dat er begrip voor is, en dat mijn vaste bezoekers niet voorgoed vertrekken… Als dat wel zo is, dan begrijp ik dat..
Met een groet en een Koninklijke traan, Vivian, die weer hoopt verder te gaan
Aimée op Koninginnedag, gemaakt door Hester Sikkema, Hartelijk dank!

16 opmerkingen:

 1. Heej!
  Heel erg leuk dat je toch weer verder gaat met je website!!! Ik was net van plan om een reactie te plaatsen op het logje waar je vertelde dat je er tijdelijk mee stopte. Ik vond dat erg jammer omdat ik ook dagelijks op jouw site kijk. Het is gewoon een hele leuke en actuele site! Echt geweldig!
  Daarom ben ik ook erg blij dat je er weer mee doorgaat!
  Ik wens je erg veel suc6 met de site! Ga zo door. Ik hoop er mee door te gaan om er dagelijks een kijkje op te nemen.
  Groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heej!
  Heel erg leuk dat je toch weer verder gaat met je website!!! Ik was net van plan om een reactie te plaatsen op het logje waar je vertelde dat je er tijdelijk mee stopte. Ik vond dat erg jammer omdat ik ook dagelijks op jouw site kijk. Het is gewoon een hele leuke en actuele site! Echt geweldig!
  Daarom ben ik ook erg blij dat je er weer mee doorgaat!
  Ik wens je erg veel suc6 met de site! Ga zo door. Ik hoop er mee door te gaan om er dagelijks een kijkje op te nemen.
  Groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Fijn dat je weer verder kunt gaan met je website. Ik keek toch iedere dag even of je er al weer terug was en ik vind het erg fijn dat je het weekeind er weer mee begint.
  Ik vind het ook jammer dat je niet meer verder kunt met terugbladeren want dat was best leuk die foto's van vroeger terug te zien. Maar goed het is niet anders.
  Veel succes

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Toen ik dit las dacht ik meteen 'Yes!'
  Ik vind het super dat je weer verder gaat! En hoe dan ook, ik zal op je weblog blijven kijken :)
  Heel veel succes verder!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Vivian!
  Wat super dat je zo snel al weer verder gaat! Haha dan moeten we het voortaan met jou humoristische teksten doen! ;)
  Maar ik zal proberen je zo veel mogelijk van foto's te voorzien! Volgende week misschien al weer, van koningin Beatrix!
  Groetjes, en veel succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hallo Vivian,
  Ik ben blij dat je doorgaat!
  Kijk ook iedere dag even op jouw site.
  Veel succes gewenst voor de komende tijd met je website.
  Willeke

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Fijn dat je toch weer doorgaat!!
  Je hebt echt een GEWELDIGE site enne, er zijn zoveel betere sités...
  Je stond toch niet voor niks op nummer 1 van koninklijke site's in Vorsten??!!
  Je hebt echt een super weblog!
  En dat we nu nog maar weinig foto's hier zien, da's jammer... Maar dat zijn de regels en het moet hé?!!
  Groetjes en een heel fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wauw, hartstikke leuk dat je toch doorgaat!
  Jammer inderdaad van de foto´s, maar daar kun jij ook niks aan doen!
  Heel veel succes verder en ik ben benieuwd naar je bedankkaartje ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik ben blij dat je weer doorgaat Vivian. Enhe..... er zijn geen betere sites an die van jou. En ook ik laat een Koninklijke Traan, maar dan om blijdschap dat je weer doorgaat.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik ben blij dat je weer doorgaat Vivian. Enneh..... er zijn geen betere sites dan die van jou. En ook ik laat een Koninklijke Traan, maar dan om blijdschap dat je weer doorgaat.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. wat snel maar het is leuk dat je weer bent begonnen
  claudia
  koningshuizenoveral.web-log.nl
  beatrixenfamilie.web-log.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Natuurlijk blijven we niet weg omdat je minder fotoos plaatst!!!! Je hebt een mooie en fijne site waar we het nieuws over allerlei royals kunnen volgen. En dat anp ppe en de andere fotbureaus niet willen dat jij hun foto's plaatst maakt mij in iedergeval niets uit. ik kom toch wel. En als de oranjes hier nog eens in de buurt zijn zal ik fotoos maken en ze naar je opsturen ! Veel succes en vanaf nu kijk ik weer op jou site voor het oranje nieuws

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Heey RFV!
  Tof dat je verder gaat!
  maaarre... die foto is van mij!
  Groetjes Hester

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Tuurlijk blijf ik af en toe je weblog bezoeken! Fijn dat je er wel mee verder wil gaan!
  Ik heb er volledig begrip voor dat er nu misschien wat minder foto's op komen en ik weet zeker dat het er niet saai op gaat worden.
  Je doet het echt goed, Vivian!
  Enne mocht ik ooit eens in de gelegenheid komen om foto's te maken van de Oranjes, dan mag je ze zeker gebruiken!
  Groetjes!
  Lintje

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Super dat je weer verder gaat met je weblog!! Ik zal er ook op blijven komen kijken, ook al staan er wat minder foto's op... De foto in dit logje is iig schitterend! Heel veel succes verder, het gaat je lukken!
  Groetjes, Lydia

  BeantwoordenVerwijderen
 16. hej,
  wat leuk dat je doorgaat me je site!
  ik kijk eigenlijk altijd op jou site voor nieuws over de royals!
  succes met je site!
  groeten

  BeantwoordenVerwijderen