Oranje nieuws -8 november 2007 | De Oranjes

donderdag 8 november 2007

Oranje nieuws -8 november 2007

Prinses Máxima houdt toespraak op jubileumcongres NVVK

Prinses Máxima woonde vandaag in de Grote Kerk in Den Haag het jubileumcongres bij van de Nederlandse Vereniging voor Volkskrediet, NVVK.

De Prinses hield tijdens het congres een toespraak over microfinanciering.
Die toespraak kun je
HIER lezen.

In de NVVK zijn gemeentelijke kredietbanken en schuldhulpverlenende organisaties in Nederland verenigd. De NVVK behartigt sinds 1932 de belangen van alle aangesloten leden op het terrein van kredietverlening aan particulieren, schuldhulpverlening en budgetbeheer. De vereniging treedt op als intermediair tussen de leden, de politiek en maatschappelijke organisaties.

Fotoserie:
KLIK HIER!
07031601

(Bron: RVD,
foto: NU)

5 opmerkingen:

 1. leuke foto's ze had mooie kleding aan
  claudia
  koningshuizenoveral.web-log.nl
  beatrixenfamilie.web-log.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Maxima zag er goed verzorgd uit,maar stemmen op je poll kan ik weer niet.
  Ik doe het zo wel. Ik denk dat Haakon van noorwegen de troon als eerste zal bestijgen. Hij heeft deze tenslotte al een paar keer moeten overnemen. ik denk hij en dat dat erg verassend snel zal zijn heb ik zo het vermoeden.
  Op 2 denk ik zo'n beetje vlak na elkaar Filip van Belgie en onze willem Alexander. Op 4 Felipe van spanje en dan Victoria en dan zal Frederik aan de beurt zijn.
  Ik persoonlijk verwacht niet dat charles van Engeland de troon zal bestijgen met Camilla naast zich. Ik vermoed dat William als deze eenmaal getrouwd is, dat Elisabeth de troon zal overdragen dat is mijn mening.
  Maar ja, het is en blijft gissen. Want de vermoedens in Nederland zijn wel 2008 omdat dan het Paleis op de Dam klaar zal zijn, maar dat hoeft nog niet meteen een troonswisseling te betekenen hebben. ik gok en let wel gok op kroonprins Haakon van Noorwegen als eerste.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vond haar er helemaaaal niet mooi uitzien.
  En dan dat slappe piekhaar erbij.

  BeantwoordenVerwijderen