Tijdelijke stop en nieuwe opzet website | De Oranjes

maandag 12 november 2007

Tijdelijke stop en nieuwe opzet website

Goeieavond allemaal,

Hierbij kom ik even vertellen dat ik voor korte tijd even stop met m´n weblog.

Dit om allerlei redenen, maar ook voornamelijk om de tijd die ik aan m´n site kan besteden, volledig aan m´n archief wil wijden. Die is grotendeels al leeg, i.v.m. ANP foto´s, maar andere foto´s die er nog wel staan en ik geen toestemming van heb gaan weg. Tevens wil ik de mensen die dit lezen en ook een weblog hebben, waarschuwen dat je vroeg of laat in de problemen komt als je op de verkeerde manier aan het webloggen bent, op alles wat een ander maakt zitten auteursrechten.
De foto´s die ik nog wel plaats, zijn alleen foto´s waar ik toestemming van heb gekregen. Dus de zelfgemaakte foto´s die jullie mij opsturen. Ze zijn dus nog steeds welkom! Mogen ook oudere zijn, die kan ik gebruiken voor nieuwsberichten of logjes zoals deze.

De ‘klap’ dat ik ook logs verwijderd heb waar veel werk inzat heb ik gisteravond gekregen. Ben overhaast bezig geweest, en daarom zijn ook mijn ‘kostbaarste’ logs weg.Eigen schuld dikke bult.., hoe dan ook, het heeft me wel wat verdrietig gemaakt.


Nu vragen jullie je vast af, wat gaat er nu gebeuren?

Wel, ik neem eerst een tijdje rust. Niet dat ik m´n website zat ben, want dan had ik hem al lang verwijderd.

Nee, ook om andere redenen stop ik er gewoon even mee.

Bij ‘terugkomst’ gaat het volgende veranderen:
-Alle tekst schrijf ik voortaan zelf, geen gekopieer meer van nieuwssites.

-Foto´s worden niet geplaatst, alleen die jullie naar me opsturen!.(wel zal ik linken naar fotosites)

-Thema´s komen voorlopig niet, zo wel dan zonder foto´s

-Ik zal meer mijn eigen mening in logs schrijven, je kunt daarbij denken aan af en toe een onderwerp waarover ik schrijf (soort column)

-Quizzen blijven

Als ik weer met m´n site verderga, zal ik al het nieuws wat er in de tussentijd gebeurt is kort samengevat in een log vermelden.

Hopelijk is er begrip voor de verandering. Ten slotte ben ik ook geen officiële website.Vriendelijke groet van,

RoyalfanVivian


24 opmerkingen:

 1. Wat jammer! Maar ik heb er zeker gegrip voor!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat jmmr voor je!!
  Je had egt een hele leuke site...
  Egt heel erg jmmr...
  Kreerg j klachten van nieuwssites ofzo?
  tog vil suc6 !!
  (ps... Ik zal ooowk is op moeten letten denk ik...)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hoi vivian,elke dag bekijk ik royalvivian zo leuk vind ik het
  het is een prachtige website mijn complimenten veel succes
  met de nieuwe opzet van je website!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik zal je weblog missen, maar ik geef je groot gelijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Logisch...!!
  Succes dan met het 'ordenen' van je site ;)!
  Lieve groetjes en heel veel succes ermee!
  Ps; wel 'toevallig' dat we op dezelfde dag ook zo'n soort besluit hebben genomen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oké! Jammer dat je even stopt, maar het is
  soms beter om alles te ordenen! ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Doe maar lekker rustig aan en we zien vanzelf wel weer terug.
  Ik zou zeggen 'see you later'.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik zal het missen je site. Maar gelukkig kom je terug.
  Succes meisje

  BeantwoordenVerwijderen
 9. jammr
  volgens mij zeurt die ANP bij elke site, ik zie het overal staan.
  maar je komt trug hoop ik

  BeantwoordenVerwijderen
 10. erg jameer ik bekeek je site elke dag susses er mee ik denk dat de meeste site's nu weten dat ze voorzichtig moeten zijn

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ha Vivian!
  Uiteraard begrijpen wij je. Logisch dat je even stopt, want een archief verwijderen is inderdaad niet zo leuk.
  Goed, succes ermee!
  Groetjes, Nadja

  BeantwoordenVerwijderen
 12. jammer
  claudia
  koningshuizenoveral.web-log.nl
  beatrixenfamilie.web-log.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Jammer, maar écht te begrijpen..
  Keek ook élke dag op je site, en zal m heel erg missen..
  Veel succes verder met alles.. En bedankt voor alle mooie logjes!
  Groetjes Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Hoi Vivian,
  Wat ontzettend jammer! Zal je site missen, ik keek er vaak op! Haha vooral omdat er ook wat foto's van mij opstaan. Ik vind het trouwens heel leuk dat je die bovenaan je site gezet hebt, mijn foto's van prinsjesdag en de doop van Ariane.
  Ik ga volgende week weer een dagje naar den Haag, en de koningin gaat dan naar een of andere lezing in de Nieuwe Kerk, ik dacht ik ga daar even wat foto's maken, en dan kan ik ze weer naar Vivian opsturen maar je bent dan even niet met je site bezig begrijp ik.
  Erg jammer, ik hoop dat je er gauw weer zo'n ontzettend mooie site van maakt, ook al heb je dan misschien wat minder foto's! Heel veel succes!
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Jammer, maar begrijpelijk dat je even afwezig bent. Als er iets te doen was rond de koningshuizen keek ik altijd eerst even op jouw weblog, want er stonden altijd meteen foto's op. Zo voel je je als burger er toch bij betrokken. Het zijn publieke functies die uitgeoefend worden, ik begrijp niet dat die foto's niet door iedereen gewoon geplaatst kunnen worden. Typisch Nederlands weer....al die regeltjes.
  Succes en tot binnenkort! Groetjes, Ingeborg

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Hoi,
  \Heel jammer bij mij is dat ook het probleem echt jammer. je heb een super site

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ha Vivian,
  Echt ontzettend balen is dat ja... Maar ook nu ziet je site er nog supermooi uit! :) 'k Heb zelf ook heel wat logjes (tot mijn spijt) moeten verwijderen... Maar ja, beter een aantal logjes/foto's dan héél de weblog. Dat zou ik echt vreselijk jammer vinden. Hopelijk krijg je genoeg foto's toegestuurd van bezoekers e.d. zodat je nog een héééél lange poos kunt doorgaan met je site! Heel veel succes, en het gaat je lukken hoor!:)
  Groetjes, Lydia

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Corrie van Rixoort14 november 2007 om 20:39

  jammer vivian, ik kijk iedere dag dus zal ik jou missen
  groetjes Corrie.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Corrie van Rixoort14 november 2007 om 20:39

  jammer vivian, ik kijk iedere dag dus zal ik jou missen
  groetjes Corrie.

  BeantwoordenVerwijderen
 20. jammer dat een onschuldig vermaak van jonge mensen op deze manier de kop
  ingedrukt wordt. iedereen geniet van deze blog's en dat lijkt me dan ook
  tevens een goed stukje reclame voor de fotograven. Jonge dames en heren maak er wat van, suc6 ! een moeder

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Heel, heel, heel jammer, maar ik kan het wel begrijpen, want je bent altijd zo actueel en nauwkeurig en daar gaat een hele hoop tijd in zitten. Het zal nooit meer worden wat het is geweest, maar veel dank voor wat je ons hebt geboden! Geniet van je rust en alle succes met het orde op zaken stellen.

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Ik vind het ook echt jammer, als ik iets wou weten over de Oranjes kwam ik altijd bij jou, je site is echt supermooi. Ik het het ook al vaak gehoord over ANP en PPE, ik begrijp niet wat er zo verkeerd aan is om die foto's op een weblog te zetten, volgens mij zijn het gewoon een bende beuzakken of oude zagen. Ik hoop dat je vlug terugkomt.

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Heej Vivian,
  Succes met je reorganisatie!! Neem er lekker de tijd voor ofzo, doe in elk geval zo veel mogelijk waar jij je prettig bij voelt.
  Je site was inderdaad altijd mooi compleet. Alleen de links om door te klikken naar foto's bij je nieuws, vond ik niet zo prettig werken. Maar die waren er dus ook i.v.m. auteursrechten?!
  Verder is het altijd leuk om iemands mening te lezen! Doe het lekker uniek ofzo! Gewoon echt hoe je gedachten zijn bij het optreden van een lid van het Koninklijk Huis of over de kleding. O sorry, dit was puur meelevend bedoeld, niet dwingend.
  Ik wens je serieus heel veel suc6!

  BeantwoordenVerwijderen