KONINGSDAG 2021: Quiz, demonstraties en eten in de 'Koningsdag studio' | De Oranjes

dinsdag 27 april 2021

KONINGSDAG 2021: Quiz, demonstraties en eten in de 'Koningsdag studio'

In een speciaal voor vandaag gebouwde 'Koningsdag studio' nam het Koninklijk gezin maar liefst een uur lang plaats aan tafel voor onder andere een regioquiz, optredens en felicitaties te bekijken en legden ze nog de laatste hand aan een 'hi-tech hamburger'. 


Aan tafel was het vooral de drukke presentatrice die nogal 'aanwezig' was en antwoorden op vragen aan het gezin al zelf invulde. Ondanks hun microfoon leken Koning Willem-Alexander, Koningin Máxima, de Prinses van Oranje, Prinses Alexia en Prinses Ariane dus een beetje stil. In de talkshow werden technische uitvingen gedemonstreerd en vond er ook een regioquiz plaats. 'Team Oranje' streed tegen vijf andere families uit de regio. Ondanks dat de Oranjes niet uit Eindhoven of omgeving komen, wonnen ze wel de quiz. "Ik had nooit verwacht dat we tegen deze teams überhaupt een kans hadden", zei de koning. 

Koning Willem-Alexander hielp daarna met dochters Alexia en Ariane 'hi-tech hamburgers' in te pakken. Alexia en Ariane spoten de sauzen op de broodjes, Willem-Alexander hoefde alleen nog maar de broodjes dicht te plakken. Ondertussen genoten Koningin Máxima en haar oudste dochter van de koekjes die op tafel stonden.Geen opmerkingen:

Een reactie posten