16 mei: ‘Koningin Máxima; een leven vol muziek’ | De Oranjes

donderdag 15 april 2021

16 mei: ‘Koningin Máxima; een leven vol muziek’

Koningin Máxima neemt, als erevoorzitter van de stichting Méér Muziek in de Klas, een muzikale verjaardagstaart in ontvangst tijdens een feestelijk programma dat zondag 16 mei wordt uitgezonden. 
De taart met 50 kaarsjes, ter ere van de 50e verjaardag van Koningin Máxima, staat symbool voor kleine en grote muzikale initiatieven naar aanleiding van de campagne van Méér Muziek in de Klas. Het doel is nog meer duurzaam en structureel muziekonderwijs voor alle 1,6 miljoen basisschoolkinderen in Nederland en het Caribisch gebied. De taart wordt aangeboden aan Koningin Máxima tijdens het programma ‘Koningin Máxima; een leven vol muziek’ met musicerende kinderen en artiesten. Méér Muziek in de Klas voert 50 dagen campagne om aandacht te vragen voor meer muziekonderwijs op basisscholen, zie ook eerdere video. 

Tijdens de uitzending worden de resultaten van de campagne gepresenteerd en beelden getoond van werkbezoeken van Koningin Máxima aan basisschoolkinderen voor Méér Muziek in de Klas. Kinderen treden op samen met onder meer Tania Kross, Jeroen van der Boom, Sunnery James & Ryan Marciano, Emma Heesters, Glen Faria, Roel van Velzen en Carel Kraayenhof. Bij de opnamen worden alle geldende maatregelen ter bestrijding van het coronavirus in acht genomen.

1 opmerking:

  1. Een erg mooi verjaardagscadeau voor onze Koningin die hier zoveel aandacht aan besteed met haar hart en haar ziel.

    BeantwoordenVerwijderen