Actualiteit website op een laag pitje | De Oranjes

vrijdag 18 oktober 2019

Actualiteit website op een laag pitje

Wegens omstandigheden kan ik het momenteel niet altijd opbrengen op mijn website actueel te houden. De knoop doorhakken om volledig te stoppen kan ik niet, maar de kans is groot dat de website in de komende periode wellicht nóg minder wordt bijgehouden dan nu al het geval is. Gelukkig is er inmiddels een groot archief waar jullie hopelijk ook interessante artikelen kunnen vinden.

Met vriendelijke groet,
Vivian

2 opmerkingen:

 1. Vivian, neem je rust; wij, althans ik vermaak me toch wel op je site. Ik lig nog een heleboel achter. Doe het kalm aan en ik hoop je snel, nou ja snel, wanneer het jouw uitkomt weer terug te zien.

  Groetjes en neem jezelf in acht.

  Royalfan Anja of gewoon Anja, zoals jullie mij kennen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Beste Vivian, wat jammer/verdrietig voor je dat het op dit moment kennelijk niet echt goed gaat met je, ik wens je heel veel sterkte, zorg goed voor jezelf. Dank voor alle mooie, leuke dingen die er op je site te vinden zijn, daar doen we het voorlopig mee, in de hoop dat het in de toekomst weer zo goed met je gaat dat je nieuwe dingen kunt posten.
  Maar je gezondheid gaat altijd voor, alle goeds en "tot ziens" , hartelijk groet, Elma de Bruin-Hoogeweij.

  BeantwoordenVerwijderen