Koning Willem-Alexander en Prinses van Oranje bij Jumping Amsterdam | De Oranjes

zondag 27 januari 2019

Koning Willem-Alexander en Prinses van Oranje bij Jumping Amsterdam

Koning Willem-Alexander kwam vanmiddag samen met oudste dochter, en zichtbaar steeds waardigere troonopvolgster, de Prinses van Oranje naar het paardensportevenement Jumping Amsterdam. Prinses Margarita, bestuurslid van het evenement, ontving gisteren ook al Prinses Beatrix (die geen enkele editie overslaat). Vandaag namen Koning Willem-Alexander en de Prinses van Oranje plaats op de eretribune, waar naast het gezin van Margarita, ook Prinses Irene aanwezig was. Voor het evenement, dat dit jaar zijn diamanten jubileum viert, kwam de mondiale dressuur- en springtop naar de hoofdstad. Vandaag vond de wereldbeker springen plaats.

De beelden laten zien dat Nederland zich ook in de toekomst geen zorgen hoeft te maken over de troonopvolging. Amalia heeft niet alleen de uiterlijke kenmerken van haar vader en oma geërfd, ze is ook oprecht geïnteresseerd en vrolijk. 'Prinses Glimlach', de bijnaam die haar oma ooit kreeg, is ook zéker op haar van toepassing.

2 opmerkingen:

  1. Hele mooi, leuke en ontspannen foto's

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Tjonge jonge, wat wordt Amalia al volwassen. Leuk, ik zie nu ook meer van haar moeder terug :) Meestal vond ik haar meer op de Oranjes lijken.

    BeantwoordenVerwijderen