Foto's: Django viert kerst op Kasteel Drakensteyn | De Oranjes

maandag 14 januari 2019

Foto's: Django viert kerst op Kasteel Drakensteyn

Prinses Beatrix heeft de kerst niet alleen doorgebracht. Foto's van Gravin Eloise laten zien dat zij, haar ouders, broer, zusje én hond Django al twee dagen voor Eerste Kerstdag op Kasteel Drakensteyn waren. Django kon er bovendien heerlijk spelen met de zwarte labrador van Prinses Beatrix.


"2 days until Christmas!! " schrijft Eloise in naam van Django, die voor een grote kerstboom poseert op het terrein van Drakensteyn, waar Prinses Beatrix nu alweer ruim zo'n vier jaar woont. Op Eerste Kerstdag was er ook voor Django een cadeautje onder de kerstboom ín Drakensteyn.
Verder speelde Django veelal buiten op het grasveld met de zwarte labrador van Prinses Beatrix, die, zo lijkt het, 'Esher' schijnt te heten.
Als nieuwjaarsgroet werd er begin januari ook nog een foto van een springende Django gepost. Django springt over een haagje, terwijl op de achtergrond Claus en Leonore toekijken.
De foto doet denken aan een foto uit 1975, toen Prins Constantijn op hetzelfde pad als waar nu zijn zoon loopt op de fiets zijn ouders probeert in te halen.
Foto: RVD

2 opmerkingen:

  1. Heel leuk dit blogje, met dank aan Django, wat een heerlijke hond :) Leuk dat hij een speelmaatje heeft op Drakensteyn. Zeker ook de vergelijkingsfoto's heb je heel goed gevonden.

    BeantwoordenVerwijderen