RFV foto's: Koninklijk paar in Bruinisse | De Oranjes

dinsdag 16 oktober 2018

RFV foto's: Koninklijk paar in Bruinisse

Tijdens het streekbezoek aan Schouwen-Duiveland en Tholen was de haven van Bruinisse één van de locaties waar het Koninklijk paar vandaag op bezoek was. Ik was daar ook aanwezig en vond het persoonlijk één van de leukste Koninklijke bezoeken tot nu toe. Bovendien kreeg ik ook nog eens van zowel Koning Willem-Alexander als Koningin Máxima een hand. Hierbij mijn foto's:

Foto's: Vivian Kramer, deoranjes.nl

8 opmerkingen:

 1. Wow Vivian, wat heb je fantastisch mooie foto's gemaakt!! Ik hoopte al zo dat je er bij kon zijn vandaag :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel! Ik ben inderdaad heel blij dat ik er toch bij kon zijn!

   Verwijderen
 2. Wat een fantastische mooie foto's van een mooie en stralende dag in Zeeland. Geweldig gedaan. Ik had je vorige week al gemist op je site. Ik hoop dat het goed met je gaat gaat en dat we je verslag van het bezoek aan Duitsland nog te zien krijgen.

  Maar deze foto's zijn geweldig mooi, bedankt.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt! Er komt alsnog een verslag van het bezoek aan Duitsland.

   Verwijderen
 3. Wat een schitterende fotoserie zeg! Wat leuk dag je erbij kon zijn! Ik vind die foto van Willem-Alexander (van de zijkant) ook zo mooi! En heerlijk veel kleur door de outfit van Maxima!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een prachtige foto's heb je kunnen maken, super! Extra leuk dat je ook nog een hand van ze hebt gehad. Maakt dit bezoek toch wel extra speciaal denk ik.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Tjonge jonge.. ik ben even stil, wat heb je ontzettend mooie foto's gemaakt!!! Heel duidelijk spat van de foto's af dat het koninklijk paar het naar hun zin had. Wat een leuke kleurige outfit droeg koningin Máxima. En dat kleurige boeketje er nog bij, maakt het af. Heel fijn dat je er bij kon zijn en ook nog een hand hebt gekregen. Ik vind dat je jezelf hebt overtroffen. En de serie op de politieboot is geweldig.
  Ik kan niet op alle gemiste logjes reageren, maar ik bekijk ze wel even. Groetjes, Jenny.

  BeantwoordenVerwijderen