Prinses Beatrix en kleindochters Eloise en Leonore bij 'Free to Move' | De Oranjes

donderdag 31 augustus 2017

Prinses Beatrix en kleindochters Eloise en Leonore bij 'Free to Move'

Prinses Beatrix was vanavond aanwezig bij de dansvoorstelling Free to Move. Ook haar kleindochters Gravin Eloise en Gravin Leonore woonden samen met hun ándere oma, Jantien Brinkhorst en nichtje Aixa Brinkhorst, de voorstelling bij.


De vijfde editie van Free to Move stond in het teken van bewegen en bewogen worden. De opbrengst van de avond is voor het Prinses Beatrix Spierfonds, dat wetenschappelijk onderzoek mogelijk maakt  naar de oorzaak, behandeling en genezing van spierziekten.
Deelnemende dansgezelschappen waren onder andere Het Nationale Ballet, Scapino Ballet Rotterdam, Introdans, Codarts Rotterdam en Kalpana Raghuraman. Na de voorstelling sprak Prinses Beatrix, die sinds 1957 beschermvrouwe is van het naar haar vernoemde fonds, met betrokkenen van het fonds en met jonge mensen met een spierziekte. Ook ontmoette ze enkele dansers.
Eloise, Leonore en nichtje Aixa waren samen met oma Brinkhorst gekomen, dus Beatrix heeft hen wel gezien, maar zij waren 'gewone gasten'. Prinses Beatrix arriveerde en vertrok weer per hofauto. Haar kleindochters zaten in de auto van oma Brinkhorst.

4 opmerkingen:

 1. wat een mooie foto's en wat worden de 2 meisjes van lauretien en constanijn groot en mooi. al echtec dames zeker eloise

  BeantwoordenVerwijderen
 2. O, Léonore heeft haar arm bezeerd zo te zien.. prinses Beatrix zag er mooi uit en Eloise.. nou, die treedt in de voetsporen van haar moeder :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk dat Eloise en Leonore daarbij waren! Het worden al echt grote meiden..

  BeantwoordenVerwijderen
 4. fijn dat Beatrix er zo gezond uitziet. En - wat worden de "kleintjes" groot en mooi.

  BeantwoordenVerwijderen