Begrafenis Jorge Zorreguieta | De Oranjes

donderdag 10 augustus 2017

Begrafenis Jorge Zorreguieta

Volgens Argentijns gebruik is Jorge Zorreguieta vandaag al begraven. De begrafenis vond plaats in Pilar, net buiten Buenos Aires.
Embed from Getty Images


Voorafgaand aan de begrafenis, vanaf 12.00 uur (17.00 uur Nederlandse tijd), was er gelegenheid om afscheid te nemen. Het Koninklijk gezin arriveerde vlak voor die tijd in een geblindeerd busje, dat direct het uitgestrekte terrein van de begraafplaats opreed. De andere leden van de familie Zorreguieta waren een half uur eerder al aangekomen. De uitvaart werd voorafgegaan door een ontvangst in een gebouw op het kerkhof, waar afscheid genomen kon worden en de familie kon worden gecondoleerd. Na de besloten bijeenkomst was de familie te zien in Parque Memorial waar ze achter de kist aan liepen. Gelukkig konden fotografen geen foto's maken van de begrafenis zelf. De Koning zag er overigens bijna onherkenbaar uit met baard en snor.
Embed from Getty ImagesEmbed from Getty Images

1 opmerking:

  1. Het is een moeilijke gang, naar de begraafplaats, ik ben ook blij dat er geen foto's gemaakt zijn van de begrafenis zelf. Een beetje privacy is noodzakelijk bij zoiets. Ik wens de nabestaanden sterkte..

    BeantwoordenVerwijderen