Eerste schooldag prinsessen Amalia, Alexia en Ariane | De Oranjes

maandag 21 augustus 2017

Eerste schooldag prinsessen Amalia, Alexia en Ariane

Voor de prinsessen Amalia, Alexia en Ariane zit de vakantie er weer op. Ze beginnen aan een nieuw schooljaar. Voor Alexia is het extra spannend. Zij gaat voor het eerst naar de middelbare school.
Embed from Getty Images


Prinses Alexia start in de brugklas van Gymnasium Sorghvliet in Den Haag. Ze kent deze school inmiddels al een beetje via de Open Dagen en de kennismakingsdag maar natuurlijk vooral uit de verhalen van haar oudere zus Amalia, die nu al in klas 3 begint. De zussen hoeven vandaag alleen nog maar hun boeken op te halen. Traditioneel gaat de eerste klas van Gymnasium Sorghvliet op brugklaskamp in Nunspeet. Mocht Alexia besluiten niet mee te gaan, dan heeft ze nog een weekje vrij. Voor Amalia staat er helemaal een avontuurlijke week op het programma. Klas 3 gaat namelijk vanaf morgen op survival in de Ardennen. Prinses Ariane kan wat dat betreft gewoon rustig starten deze week in groep 7 van de Bloemcampschool.

Wellicht verschijnt er vanochtend weer een foto van Prinses Alexia (met haar zussen) op de fiets, zoals de Koning in 2015 ook van zijn oudste dochter maakte.

2 opmerkingen:

  1. Heel veel succes in het 1e leerjaar, prinses Alexia. Er begint nu een heel ander leven dan op d elagere school. Hopende heb je het daar net zo leuk en gezellig als op de bloemcampschool. En uiteraard hoop ik dat ook prinses Amalia en prinses Ariane een goede start maken en veel plezier hebben

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik wens de drie prinsesjes een gelukkig nieuw schooljaar.

    BeantwoordenVerwijderen