Koningin Máxima bij verjaardagsfeest Griekse Prins Pavlos en Prinses Maria-Olympia | De Oranjes

zaterdag 1 juli 2017

Koningin Máxima bij verjaardagsfeest Griekse Prins Pavlos en Prinses Maria-Olympia

Vandaag verscheen Koningin Máxima met een opvallende bloemenkrans op haar hoofd bij een verjaardagsfeestje van Prins Pavlos en zijn dochter Prinses Maria-Olympia in de Engelse streek Cotswolds.

De Griekse Prins Pavlos, die vorige maand zijn 50e verjaardag vierde, en zijn dochter Maria-Olympia, die deze maand 21 wordt, gaven samen een themafeest in de tuin van hun buitenhuis in de streek Cotswolds met als thema: 'Prince & The Revolution'. De gasten zagen er daarom niet alledaags uit. Ook onze eigen Koningin niet, die een glimmende jurk van ontwerper Jan Taminiau droeg gecombineerd met een opvallende grote bloemenkrans in haar haar. Koningin Máxima (en normaal gesproken ook de rest van het Koninklijk gezin) kunnen het erg goed vinden met de Griekse Royals. Ze waren eerder dit jaar te gast op een Londense bruiloft met Griekse connecties. Ook vierden ze Pasen in Griekenland –in een orthodoxe kerk– met Koning Constantijn en Koningin Anne-Marie. Dat Griekenland bij Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima geliefd is, blijkt ook uit het feit dat ze in het Zuid-Griekse Kranidi een vakantievilla kochten en daar inmiddels al jaren vakanties doorbrengen. Wellicht verrast het Koninklijk paar dit jaar en vind de fotosessie eind deze week eens bij de Griekse vakantievilla plaats.

5 opmerkingen:

 1. Wat goed gevonden!
  Groetjes,
  Karin

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja, dat zou mooi zijn, de fotosessie in de Griekse vakantievilla, maar dat denk ik niet. De scholen zijn uit en dan naar Griekenland voor de fotosessie. Het zal wel strand of de Eikenhorst worden. Maar waar het ook is, leuk dat ze het ieder jaar toch maar doen, een fotosessie

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. 100% zekerheid is er op dit moment nog niet of de fotosessie echt vrijdag is. (Verwacht het wel) De Koning en Koningin hebben volgend weekend (16 en 17 juli) nog wel activiteiten op de agenda staan, dus ik ben benieuwd of het gezin tot die tijd compleet in Nederland blijft, of dat het Koninklijk paar dat weekend even terug naar Nederland vliegt. In ieder geval zou het wel leuk zijn als de fotosessie weer eens in het buitenland is. Laatste keer was 2011..

   Verwijderen
 3. Koningin Máxima zag er feestelijk uit. Dan is de Griekse prins Pavlos maar net iets jonger dan koning Willem-Alexander, dus ook leeftijdsgenoten.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik weet niet of mijn reactie doorgekomen is, ging wat te snel naar een volgend logje denk ik..
  De koningin zag er feestelijk uit; en ik merkte op dat prins Pavlos dan een leeftijdsgenoot is van de koning. Allebei 50.

  BeantwoordenVerwijderen