PRINS JAIME GAAT TROUWEN MET VIKTÓRIA CSERVENYÁK | De Oranjes

maandag 12 augustus 2013

PRINS JAIME GAAT TROUWEN MET VIKTÓRIA CSERVENYÁK


Foto: © Reinier/RVDA 

Ook de jongste zoon van Prinses Irene (tevens de enige Nederlandse prins die nog vrijgezel was) gaat trouwen. Op 5 oktober zegt hij officieel ja tegen zijn vriendin Viktória Cservenyák.

Jaime verscheen al meerdere keren met zijn vriendin in het openbaar. Op 17 februari bezochten ze samen het ABN AMRO tennistoernooi, en een paar weken geleden waren ze aanwezig op het verjaardagsfeest van de Noorse Kroonprins Haakon en Prinses Mette-Marit.

De verlovingsring
Huwelijksdag 
Jaime en Viktória hebben voor Apeldoorn als plaats van hun huwelijk gekozen omdat de aanstaande bruid er is opgegroeid en de prins er veel herinneringen heeft. De huwelijksdag begint op zaterdag 5 oktober met een mis in de Mariakerk. Aansluitend wordt er met alle gasten gefeest op Paleis het Loo. Twee dagen eerder trouwt het paar al voor de wet in Wijk bij Duurstede.


Wie is Viktória?
Viktória Cservenyák is geboren op 25 mei 1982 te Boedapest, Hongarije. Ze bracht haar jeugd door in Hongarije, Zwitserland en vanaf haar achtste levensjaar in Nederland. Ze studeerde Nederlands Recht aan Universiteit Utrecht en rondde haar studie Master of International Business Transactions & Law af op Nyenrode Business Universiteit en de Universiteit van Amsterdam. Vanaf 2006 was ze werkzaam als advocaat bij Allen & Overy. Haar juridische carrière heeft ze van 2010-2012 onderbroken om een Engelstalige roman (Jet Set Summer) te schrijven. Op dit moment is ze bedrijfsjurist op het hoofdkantoor van de Rabobank.

7 opmerkingen:

 1. Fantastisch mooi bericht, maar wat ik net verneem op de site van het Koninklijk huis is minder mooi. Prins Friso is op 44 jarige leeftijd overleden.

  Ik wens de familie en zeer zeker zijn vrouw Prins Mabel en hun 2 dochtertjes Luana en Zaria heel veel sterkte en kracht toe met dit definitieve verlies.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo leuk nieuws en helemaal dat het in Apeldoorn gaat plaats vinden en op zaterdag (kan niet beter)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Er staat een Viktoria Cservenyak op linkedin en ik lees daar dat ze werkt bij de Rabobank. Is zij het?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ontdek net dat Bernardo nog een zoon heeft!!
  In a March 2009 civil ceremony, he married Eva Marie Valdez, an editor, who has worked for several New York publishing houses, including Rizzoli. She had previously been married to Andrew Michael Prinz. [1] Their religious wedding ceremony took place on 5 September 2009 at the Queen of All Saints Church in Brooklyn, at which many members of Dutch Royal Family were present. Together they have two children: a girl, Isabel Guillermo (born 13 April 2009), and a boy, Julian Jorge Guillermo (born 21 September 2011).

  Bron Wikipedia

  BeantwoordenVerwijderen
 5. http://www.royalfanvivian.nl/2011/09/zoon-voor-bernardo-en-eva-guillermo.html

  BeantwoordenVerwijderen